bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Voor taxibedrijven

inschrijving account

Beleentaxi.nl is op zoek naar partners! Wij zoeken taxichauffeurs of –centrales (in bezit van de vereiste papieren) die voor ons personenvervoer willen uitvoeren in de eigen regio.

 

U ontvangt van ons telefonische oproepen via onze website Beleentaxi.nl van klanten in uw regio. Degene die het snelst de oproep aanneemt, bedient de klant. U geeft zelf aan wanneer u beschikbaar bent en u kunt dit tijdens het werk aanpassen via bijvoorbeeld uw smartphone.

De oproepen die chauffeurs ontvangen zijn afkomstig van particulieren, hotels, bedrijven, cafe's en restaurants; maar kunnen ook van ziekenhuizen of andere (zorg)instellingen zijn.

Voor elke aangenomen rit betaalt de chauffeur een vaste vergoeding (dus geen percentage). De bestemming van de rit varieert, dit kan binnen de gemeente zelf zijn maar misschien ook wel zestig kilometer verder!

Elke aangesloten taxichauffeur of taxicentrale kan na de uitgevoerde taxirit beoordeeld worden door de klant. De beoordeling zal betrekking hebben op netheid van de auto, de chauffeur, de rit zelf en het telefoongesprek tijdens het bestellen van een taxi of taxibus door de klant.

inschrijving account

 

ik wil meer informatie, bel mij terug

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI