bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Wessem

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Wessem

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Wessem

Taxi of taxibus bestellen via Beleentaxi.nl in Wessem

Heb je zin in een middagje winkelen in Wessem maar zie je het niet zitten om naderhand met tassen te slepen? Bestel via Beleentaxi.nl een taxi in Wessem. De chauffeur brengt je dan zonder problemen van A naar B. Bij Beleentaxi.nl bestellen heeft echter nog veel meer voordelen.

  • Er is 24/7 een taxi beschikbaar in Wessem.
  • Je hebt geen last van lange wachttijden.
  • Beleentaxi.nl werkt ook met taxibusjes.
  • Altijd de beste taxichauffeurs in Wessem.

 

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Wessem

Hoe bestel ik een taxi Wessem bij Beleentaxi.nl?

  • Bel naar Beleentaxi.nl om een taxi te bestellen.
  • De taxichauffeur komt direct naar jou toe.
  • Stap in de taxi en reis snel naar je bestemming.

Beleentaxi.nl wil graag jouw mening horen

Zodra je naar Beleentaxi.nl belt, wordt je meteen doorverbonden naar de beschikbare chauffeur in Wessem. Dit scheelt jou veel tijd. Je hoeft immers niet op zoek te gaan naar een taxibedrijf in deze plaats. Ook hoef je bij Beleentaxi.nl geen rekening te houden met lange wachttijden. Zo ben je altijd razendsnel op je bestemming. Je kunt Beleentaxi.nl na afloop laten weten wat jouw mening is over de taxiservice.

“Ik ga wekelijks met de taxi naar mijn moeder. Laatst was ik vergeten de taxi te reserveren en was er een wachttijd van ruim een uur! Uiteindelijk kwam ik bij Beleentaxi.nl op de website terecht en ik zat binnen 5 minuutjes al in een mooie taxi.” – Jeanne uit Wessem

De landelijke tarieven voor taxi’s

Taxibedrijven en chauffeurs mogen zelf hun tarieven vaststellen. Ze mogen echter niet meer vragen dan de maximum tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Heldere en voordelige tarieven

Taxichauffeurs mogen niet meer vragen dan het maximaal vastgestelde tarief. Maar onder die grens mogen zij zelf bepalen hoeveel zij in rekening brengen. Hierdoor kunnen de prijzen toch flink variëren. Ook zijn niet alle bedrijven even concreet met hun prijzen. Vaak kom je er pas achter wanneer je eenmaal in de taxi zit. Omdat je natuurlijk niet teveel voor je reis wilt betalen kun je de taxi het beste via Beleentaxi.nl bestellen. Je profiteert dan van heldere en vooral voordelige tarieven. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Samen een taxibusje Wessem reserveren

Ga je met je vrienden en vriendinnen stappen maar weet je niet of je de laatste trein nog wel haalt? Reserveer dan samen een taxibusje via Beleentaxi.nl. De chauffeur komt jullie na afloop ophalen en brengt iedereen weer veilig thuis. Als je het nummer van Beleentaxi.nl in je smartphone opslaat kun je 24 uur per dag een taxi bestellen.

Een voordelige taxi naar Schiphol

Veel mensen boeken via Beleentaxi.nl een rit naar van Wessem naar Schiphol. Het grote voordeel hiervan is dat je je auto niet op de luchthaven hoeft te laten staan. En omdat je niet van het openbaar vervoer afhankelijk bent heb je ook geen last van treinvertragingen. De taxichauffeur rijdt bij jou voor en brengt jou snel en zonder stress naar Schiphol.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Wessem

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI