bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Voorburg

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Voorburg

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Den Haag taxi Leidschendam taxi Rijswijk taxi Scheveningen taxi Wassenaar taxi Wateringen

Taxi
Voorburg

Leidschendam-Voorburg met de taxi of taxibus naar........

Woont u in Leidschendam of Voorburg en bent u op zoek naar een taxi of taxibus? Ga dan naar www.beleentaxi.nl Leidschendam-Voorburg. De beste taxichauffeurs uit de regio zijn bij ons aangesloten; dus u bent altijd verzekerd van een veilig taxiritje in een goed onderhouden taxi. Heeft u een afspraak in het Diaconesse huis? Of misschien in een verder weg gelegen ziekenhuis? Wij brengen en halen u graag.

De Vliet en de Herenstraat

Iedereen in Leidschendam en Voorburg kent de Vliet en de Herenstraat. Het kanaal de Vliet loopt van Leiden naar Rotterdam ofwel van de Oude Rijn naar de Maas. De Herenstraat in Voorburg is een gezellige historische winkelstraat waar ook diverse cafés en restaurants te vinden zijn. In winkelcentrum Leidschenhage is het heerlijk winkelen en op het Damplein kunt u gezellig een hapje of een drankje doen. Vanuit Leidschendam en Voorburg zit u met de taxi zo in Den Haag.

Taxi nodig?

Heeft u vervoer nodig in Leidschendam-Voorburg? Of in Rijswijk, Stompwijk of Leidschenveen-Ypenburg? Bijvoorbeeld omdat u een gezellig feestje heeft in Den Haag. Of omdat u naar het vliegveld moet. Schakel dan www.beleentaxi.nl in. Een van onze chauffeurs is altijd bij u in de buurt. Bent u met meer personen? Dan kunt u ook een taxibusje via ons bestellen. Alles via hetzelfde handige nummer; waar u ook bent. Een taxi bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Voorburg

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI