bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Utrecht

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Utrecht

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Bilthoven taxi De Bilt taxi De Meern taxi Nieuwegein

Taxi
Utrecht

TAXIBESTEMMINGEN IN UTRECHT

Taxi of taxibus nodig? Bestel gemakkelijk en snel via beleentaxi.nl. Bij ons heeft u een korte wachttijd omdat er meerdere taxibedrijven bij ons zijn aangesloten, op deze manier wordt u snel geholpen. Hieronder hebben wij een aantal voorbeeldritten genoteerd zodat u weet wat de kosten zijn voor een taxi in de regio Utrecht.

TaxirittenTarieven*
Taxi Galgenwaard -Uithof Utrecht€ 13,50
Taxi Utrecht Kanaleneiland-Jaarbeurs€ 16,-
Taxi Universiteit Utrecht - de Meern€ 37,50
Taxi Utrecht centraal - Vleuten€ 40,-
Taxi Utrecht centrum-Kanaleneiland€ 17,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Utrecht: 030 - 123 4567 Bel een taxi in Utrecht: 030 - 123 4567

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Een taxi in Utrecht bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

 • 24/7 een taxi in Utrecht en omstreken bestellen
 • Snel een taxi: bijzondere korte wachttijd
 • Wij kunnen u desgewenst in veel gevallen ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste chauffeurs uit Utrecht en omgeving

 

Een taxi in Utrecht bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Bel 030 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Utrecht. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Utrecht en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxibedrijven hebben de vrijheid om zelf hun tarieven vast te stellen, maar ze dienen ze wel te houden aan bepaalde tarieven die de overheid heeft vastgesteld. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

TAXI UTRECHT

De stad Utrecht is één van de oudere steden in Nederland. Sterker nog; het was een van de eerste steden in het moderne Nederland dat eigen stadsrechten kreeg. Een belangrijk onderdeel van Utrecht is dan ook het historisch centrum: prachtig om te zien en zeker de moeite van het bezoeken waard. Maar dan natuurlijk wel met een taxi!

Met een taxi kunt u namelijk gewoon in het hartje van de stad worden afgezet, bijvoorbeeld bij de karakteristieke Domtoren waaraan Utrecht de bijnaam 'Domstad' te danken heeft. Of bij de Jaarbeurs, voor het bezoeken van een beurs of evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als u hierbij geholpen wordt door Beleentaxi.nl.

“Tussen het bellen naar Beleentaxi.nl en het voorrijden van de taxi zat letterlijk maar een paar minuten. Ik ben zeer tevreden over deze taxiservice!” – Karin uit Utrecht

TAXI NAAR UTRECHT CENTRAAL

Reist u graag met het openbaar vervoer? Dan kunnen de taxichauffeurs die u regelt via Beleentaxi.nl u natuurlijk ook naar Utrecht Centraal brengen of u juist ophalen vanaf Utrecht Centraal. Hoewel de verbindingen voor het openbaar vervoer in de stad natuurlijk prima zijn, kan het soms best lastig zijn om op een bepaalde plek uit te komen.

Een taxi is dan een hele mooie optie; u reist het grootste gedeelte gewoon met de trein en laat u vervolgens vanaf Utrecht Centraal helemaal op het juiste adres afzetten. Voor de terugweg kunt u ervoor kiezen om zelf naar het station te reizen, of om wederom een taxi in te zetten via Beleentaxi.nl. Wij zijn u graag van dienst.

SNEL EEN TAXI BESTELLEN IN UTRECHT

Als u snel een taxi wilt bestellen in Utrecht, dan is dat een kwestie van een paar minuutjes werk. De centrale van Beleentaxi.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U begint op onze website, waar u invoert waar u precies een taxirit zoekt. Dan krijgt u vervolgens een nummer te zien, dat u kunt bellen.

Met dat nummer komt u bij de juiste afdeling van onze centrale terecht. U kunt hier ook aangeven of u een gewone auto of juist een taxibusje wilt bestellen. Wij regelen vervolgens alles voor u. Voor u is het hierna alleen nog even wachten op de taxi en de rit - als u wilt - achteraf via uw mobiel beoordelen.

“Ik moest onverwachts ergens naartoe en had snel een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl had ik direct een chauffeur aan de telefoon die binnen 5 minuten al in mijn straat kon zijn. Dit maakte hij waar. Ik ben erg te spreken over de service!” – Peter uit Utrecht

VOORDELIG DE OMGEVING VERKENNEN

Utrecht is een prachtige stad, maar ook de omgeving mag écht wel gezien worden. Bezoek bijvoorbeeld het KNMI in De Bilt, maak een uitstapje naar het forenzenplaatsje De Meern, bezoek Bilthoven of ga lekker winkelen in Nieuwegein. Rondom de stad zijn meer dan genoeg mooie plekken te bezoeken, waar ook van alles te beleven is.

Als u van mooie gebouwen houdt, dan kunnen we Bilthoven van harte aanbevelen. Hier vindt u bijvoorbeeld het prachtige gemeentehuis, de karakteristieke watertoren en het opvallende Walter Maas Huis. Ook de door Willem Dudok ontworpen Julianaflat is te vinden in Bilthoven. Het ligt op slechts een paar kilometer afstand van de stad, dus u bent er zo.

REGEL SNEL EEN TAXI IN UTRECHT VIA BELEENTAXI.NL

Wilt u ook graag een dagje naar Utrecht of bent u juist van plan om de omgeving van de stad verder te verkennen? Dan kunt u natuurlijk terecht bij Beleentaxi.nl. Op onze website vindt u precies terug hoe u gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Dit is snel, eenvoudig én heel erg betrouwbaar.

Heeft u meer vragen, wilt u graag ervaringen van andere mensen lezen of bent u gewoon benieuwd naar wat voor bedrijf Beleentaxi.nl is? Dan kunt u natuurlijk ook altijd terecht op onze social media-kanalen. Wij zijn onder meer actief op Instagram, Google+, Facebook en Twitter. Onze nieuwe filmpjes zijn steeds beschikbaar via ons YouTube-kanaal.

Taxi reserveren in de regio Utrecht

U kunt in alle wijken van Utrecht een taxi bestellen:

 • Utrecht Binnenstad
 • Utrecht Leidsche Rijn
 • Utrecht Noordoost
 • Utrecht Noordwest
 • Utrecht Oost
 • Utrecht Overvecht
 • Vleuten-De Meern
 • West

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Utrecht

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI