bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Tilburg

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Tilburg

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Tilburg

POPULAIRE TAXIBESTEMMINGEN IN TILBURG

U wilt makkelijk en snel een taxi bestellen in Tilburg? Bestel u taxi via Beleentaxi.nl! Geen gedoe met zoeken want wij hebben meerdere taxibedrijven die bij ons aangesloten zijn. Het uitzoekwerk kost u vaak al langer dan nodig. Beleentaxi.nl biedt u hierin optimaal gemak. Hieronder ziet u de tarieven van een aantal populaire taxiritten in Tilburg en omgeving.

TaxirittenTarieven*
Taxi Tilburg Zuid - Elisabeth ziekenhuis€ 13,50
Taxi Dierenpark de Oliemeulen-Tilburg Oud -Noord€ 10,-
Taxi Tilburg Centraal-Reeshof€ 31,50
Taxi Tilburg Universiteit- Broekhoven€ 22,-
Taxi Tilburg Noord-Tilburg centrum€ 23,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Tilburg: 013 - 123 4567 Bel een taxi in Tilburg: 013 - 123 4567

 

Taxi Tilburg – reserveer uw taxi:

Een taxi in Tilburg reserveren voor op de korte termijn? Dan moet u bij Beleentaxi.nl zijn! Via ons kunt u vaak al binnen 10 minuten in de taxi zitten. Reserveer eenvoudig:

 • 24/7 een taxi in Tilburg bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste taxichauffeurs uit Tilburg

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bel 013 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Tilburg. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Tilburg en heeft u geen last van lange wachttijden.

Beoordeel uw chauffeur na de rit

Omdat het nummer van Beleentaxi.nl dag en nacht beschikbaar is kunt u ons op elk moment bellen. Zo hoeft u nooit bang te zijn om onverwachts ergens te stranden. U belt gewoon naar Beleentaxi.nl en er komt zo snel mogelijk een ervaren chauffeur naar u toe. U komt dus altijd weer veilig thuis. Heeft u nog nooit een taxi besteld? Probeer het gerust eens uit via Beleentaxi.nl. Wij horen graag hoe de rit u bevallen is.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxibedrijven hebben de vrijheid om zelf hun tarieven vast te stellen, maar ze dienen ze wel te houden aan bepaalde tarieven die de overheid heeft vastgesteld. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

“Vorige week had ik midden in de nacht onverwachts een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl kon er direct een taxi geregeld worden. Binnen een minuut of tien was ik al onderweg!” – Sjoerd uit Tilburg.

ZOEKT U EEN TAXI OF TAXIBUS IN TILBURG

Dan kunt u stoppen met zoeken want u heeft de perfecte manier gevonden om een taxi te bestellen in Tilburg, in Berkel-Enschot of Udenhout of Vinexlocatie De Reeshof. Het maakt namelijk niet uit waar u bent, u hoeft maar een ding te onthouden als u op zoek bent naar een taxi: www.beleentaxi.nl. Waar u ook bent in Nederland, u kunt het lokale nummer bellen dat u vindt op de site, en u wordt automatisch doorgeschakeld naar een betrouwbare taxichauffeur bij u in de buurt.

TILBURG DE INDUSTRIESTAD

In Tilburg is op vele plekken het rijke industriële verleden van Tilburg terug te vinden. Tilburg was vroeger vooral een textielstad en veel van de oude fabrieken hebben een nieuwe bestemming gekregen. De industrie is nog steeds heel belangrijk voor Tilburg.

Tilburg per taxi verkennen

 

Tilburg staat ook bekend om de Tilburgse kermis; de grootste van de Benelux, en voetbalclub Willem II. Het jaarlijks terugkerende carnaval is voor veel mensen het hoogtepunt van het jaar. Wilt u Tilburg op uw gemak verkennen? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur weet overal de weg en brengt u in no time naar uw bestemming.

 

“Meestal reserveer ik op tijd een taxi, maar nu had ik er onverwachts eentje nodig. Ik zocht naar een goed en snel taxibedrijf. Zo kwam ik bij Beleentaxi.nl terecht. Ik was al binnen een half uur op de plaats van bestemming, 20 minuten verderop!” – José uit Tilburg

NAAR TILBURG MET DE TAXI OF TAXIBUS

Gaat u naar het centrum van Tilburg of heeft u wellicht een afspraak in het St. Elisabeth Ziekenhuis? Dan is de taxi een handig vervoermiddel. De taxi zet u af voor de deur en haalt u daar desgewenst ook weer op. Geen gedoe met parkeren of de weg niet kunnen vinden. Lekker makkelijk. En bent u met een grote groep? Wij hebben ook chauffeurs met een taxibusje in ons bestand. Dus onthoud: www.beleentaxi.nl.

Taxi reserveren in de regio Tilburg

U kunt in alle wijken van Tilburg een taxi bestellen:

 • Centrum
 • Oud-Zuid
 • Oud-Noord
 • Tilburg-West
 • Tilburg-Noord
 • Tilburg Overvecht
 • Tilburg-Oost
 • Tilburg-Zuid
 • Berkel-Enschot
 • Reeshof Udenhout

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Tilburg

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI