bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

't Harde

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN 't Harde

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
't Harde

Taxi bestellen via beleentaxi.nl in 't Harde

Ben je midden in de nacht gestrand in 't Harde? Raak dan niet in paniek en bel het nummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorgeschakeld naar een beschikbare taxichauffeur in de buurt. Die pikt je vervolgens op en brengt je snel en veilig naar de door jou opgegeven bestemming. Beleentaxi.nl heeft nog veel meer voordelen:

  • Beleentaxi.nl staat dag en nacht voor jou klaar.
  • Je hoeft nooit lang op je taxi te wachten.
  • Via Beleentaxi.nl kun je ook taxibusjes bestellen.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met de beste chauffeurs.

 

“Ik ga wekelijks met de taxi naar mijn moeder. Laatst was ik vergeten de taxi te reserveren en was er een wachttijd van ruim een uur! Uiteindelijk kwam ik bij Beleentaxi.nl op de website terecht en ik zat binnen 5 minuutjes al in een mooie taxi.” – Jeanne uit 't Harde

Bestel snel een taxi in 't Harde

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en geef je bestelling door.
  • Wacht tot de taxichauffeur langs komt om jou op te halen.
  • Stap in en laat je op je gemak naar je bestemming rijden.

Hoe beoordeel jij je taxichauffeur?

Als je in een vreemde stad bent weet je niet altijd een taxistandplaats te vinden. Veel mensen kiezen daarom liever voor een andere vervoersoptie. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt is een standplaats echter niet nodig. Je vertelt waar je opgehaald wilt worden en er komt snel een taxi naar je toe. Snel, gemakkelijk én comfortabel.

“Ik kan Beleentaxi.nl aan iedereen aanbevelen! Ik stond al op het station na mijn treinreis toen ik erachter kwam dat ik de taxi naar huis vergeten was te reserveren. Met Beleentaxi.nl zat ik toch binnen een paar minuten al in de auto naar huis.” – Martijn uit 't Harde

De landelijke maximale tarieven voor taxivervoer

De Nederlandse taxibedrijven mogen zelf bepalen welke tarieven zij hanteren. Er is echter wel één regel: ze moeten zich houden aan de landelijk vastgestelde maximumtarieven. Deze tarieven zijn geldig sinds 1 januari 2017. Hieronder vindt je een overzicht van deze maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Goedkoop reizen met een taxi 't Harde

Taxibedrijven mogen niet meer vragen dan het maximumtarief. Maar onder deze maximumgrens kunnen zij in principe vragen wat ze maar willen. Hierdoor kunnen de prijzen nogal uiteenlopen. Als klant zit er dan niets anders op dan te zoeken naar een goedkoop taxibedrijf. Als je met spoed een taxi nodig hebt is dit echter geen optie. Je wilt dan gewoon zo snel mogelijk een voordelige rit bestellen. Ook daarom is het slim om je taxi via Beleentaxi.nl te regelen. Je krijgt dan namelijk gegarandeerd een goedkope taxi.

Met een taxibusje is er nooit een B.O.B. nodig

Wil je met je vrienden op pad en heb je geen zin om een B.O.B. aan te wijzen? Reserveer dan een taxibusje via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt jullie thuis op en brengt jullie naar 't Harde. Als je naar huis wilt kun je op elk tijdstip bellen en een rit naar huis reserveren. Zo kan iedereen drinken, plezier maken én veilig thuiskomen.

Bestel een taxi naar Schiphol

Ga je binnenkort met het vliegtuig op reis? Dan is het belangrijk om eens na te denken over je vervoer van -en naar de luchthaven. Als je met de auto gaat moet je deze op het vliegveld parkeren. Dit kan behoorlijk duur zijn. Als je met de trein gaat loop je juist weer het risico dat er vertragingen zijn. En je moet er niet aan denken dat je hierdoor je vlucht mist. Gelukkig kun je deze problemen allemaal omzeilen als je via Beleentaxi.nl een voordelige taxi van 't Harde naar de luchthaven besteld. De chauffeur haalt je thuis op en zet je voor de ingang van de luchthaven af. Makkelijker kan niet.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN 't Harde

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI