bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Sittard

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Sittard

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Sittard

Nu een taxi of taxibus nodig in Sittard-Geleen?

Direct een taxi of taxibus nodig in Sittard-Geleen? Dan gaat u snel naar www.beleentaxi.nl. Via onze site komt u namelijk in contact met de leukste taxichauffeurs in de regio. U belt het nummer op onze site en de chauffeur die in de buurt is, zorgt dat hij of zij zo snel mogelijk bij u is. Bent u met meer of heeft u veel mee te nemen? Geen probleem, we hebben ook chauffeurs met een taxibus.

Onze site werkt natuurlijk in de plaatsen Sittard en Geleen, maar ook in de dorpen, buurtschappen en gehuchten die tot de gemeente Sittard-Geleen behoren: Born, Broeksittard, Buchten, Einighausen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Abshoven, Daniken, Graetheide, Harrecoven, Rosengarten, Schipperskerk en Windraak.

Bezienswaardigheden

In Sittard staan een aantal prachtige kerkelijke gebouwen. Er is de Sint Michaëlskerk en de Petrus Stoel van Antochiëkerk. Leuk is ook de Sint-Rosakapel. Daarnaast zijn er meerdere monumentale panden. De stad Sittard heeft ook een aantal ‘bergen’, hoewel het stiekem heuvels zijn, noemen de bewoners van Sittard het lekker eigenwijs bergen. Het oude centrum is een heerlijke plek om gezellig een terrasje te pakken. Bent u in Geleen dan mag u zeker de ruïne van Kasteel Jansgeleen niet missen. Oud-Geleen heeft een beschermd stads- en dorpsgezicht.

Lekker stappen met de taxi & taxibus

Gaat u een avondje stappen of een hapje eten in het centrum? Bestel dan een taxi via www.beleentaxi.nl. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeren of over of u nu wel of niet een drankje mag nemen. U wordt netjes voor de deur afgezet en indien gewenst ook weer opgehaald. En maakt u er echt een feestje van en gaat u met een grote groep? Regel dan een taxibus via www.beleentaxi.nl.

Een ziekenhuisbezoek in de gemeente Sittard-Geleen wordt bijna een uitje omdat het Zuyderland Ziekenhuis een van de modernste ziekenhuizen van Nederland is en onder architectuur is gebouwd.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Sittard

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI