bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Schiphol

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Schiphol

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Schiphol

Bestel makkelijk en snel een taxi op Schiphol via Beleentaxi.nl. De beste taxibedrijven in de omgeving van Schiphol zijn bij ons aangesloten, waardoor er altijd snel een taxi ter plaatse is. Bel wanneer u een taxi nodig heeft direct Beleentaxi.nl en wij verbinden u door met een taxibedrijf in de buurt. Dankzij onze service hoeft u niet zelf op zoek naar een taxi op Schiphol en bent u snel en ontspannen onderweg naar uw bestemming.

Taxiritten

Tarieven*

Taxi Schiphol – Centrum Amsterdam

€ 59,-

Taxi Schiphol – Johan Cruijff Arena

€ 42,-

Taxi Schiphol – Rotterdam

€ 101,-

Taxi Schiphol – Utrecht

€ 134,-

Taxi Schiphol – Den Haag

€ 112,-

* Bovenstaande tarieven zijn geschatte bedragen. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bel een taxi op Schiphol

 

Een taxi bestellen via Beleentaxi.nl

  • 24/7 een taxi bestellen op Schiphol
  • De beste taxichauffeurs
  • Ook voor het bestellen van taxibusjes
  • Korte wachttijd: binnen no time een taxi op Schiphol

 

‘Ideaal, ik heb gebeld en er stond vijf minuten later een taxi voor me klaar.’
Kristel uit Amsterdam

 

Bel naar Beleentaxi.nl.

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is.

Stap in de taxi en geniet van uw reis.

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxichauffeurs mogen hun eigen tarieven vaststellen. Het is voor hen wel verplicht om zich te houden aan maximumtarieven die door de overheid zijn vastgesteld. De maximale taxitarieven zijn per 1 januari 2017 als volgt:

 

Soort taxivervoer

Maximum starttarief

Maximum kilometertarief

Maximum tijdtarief (per minuut)

Personenauto (tot 4 personen)

€ 2,98

€ 2,19

€ 0,36

Busje (5 tot 8 personen)

€ 6,06

€ 2,76

€0,41

 

Zakelijke taxi bestellen op Schiphol

Wij regelen het taxivervoer van zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om een account aan te maken. Hiermee spaart u voor waardebonnen die in meer dan 6000 winkels te besteden zijn. Het aanmaken van een account is volledig gratis.

 

Een taxi bestellen in de omgeving van Schiphol

Bent u op zoek naar een taxi van of naar Schiphol? Regel dan via Beleentaxi.nl een taxi om u voor of na uw vlucht te vervoeren. Het is ook mogelijk om een taxi te bestellen in de omgeving van Schiphol. Er zijn onder andere taxibedrijven uit Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam aangesloten.

 

Informatie over luchthaven Schiphol

Voluit heet de grootste luchthaven van Nederland Koninklijke Luchthaven Schiphol. In 2016 reisden meer dan 63 miljoen passagiers via Schiphol, waardoor dit vliegveld de op twee na drukste luchthaven van Europa is. Schiphol is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie, stedentrip of zakelijke reis in Nederland. Met een ritje van slechts twintig minuten staat u vanaf Schiphol in het centrum van Amsterdam. Andersom reizen vele mensen vanuit Nederland naar hun buitenlandse bestemming via Schiphol.

 

24/7 een taxi op Schiphol

Het reserveren van een taxi gaat eenvoudig via Beleentaxi.nl. Neem telefonisch contact met ons op en we verbinden u door met een van de betrouwbare taxichauffeurs waarmee wij samenwerken. Alle chauffeurs hebben een nauwkeurige screening ondergaan en beschikken over alle vereiste papieren en een uitstekend onderhouden taxi. Of u nu belt om het vervoer naar Schiphol te regelen of om vanaf Schiphol op uw eindbestemming te komen; wij vinden altijd een geschikte taxi of een geschikt taxibusje voor u.

 

Profiteer van de voordelen van Beleentaxi.nl

Het grote voordeel van Beleentaxi.nl is dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. We verbinden u meteen door met een taxibedrijf in de regio, waardoor er binnen korte tijd een taxi aanwezig is om u te vervoeren. Alle taxi’s die bij ons aangesloten zijn kennen de omgeving van Schiphol goed en brengen u veilig en vakkundig naar uw bestemming in Nederland. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u ’s nachts aankomt op Schiphol kunt u een taxi bij ons bestellen.

 

‘Ik ga regelmatig op zakenreizen naar het buitenland en ik maak dan gebruik van Beleentaxi.nl omdat de taxi’s snel aanwezig zijn en de chauffeurs zijn altijd vriendelijk en betrouwbaar.’
Mark uit Haarlem

 

Een geschikte taxi op Schiphol

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Na afloop van uw rit vragen we daarom altijd een beoordeling voor de taxirit en de chauffeur. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat de chauffeurs die bij ons aangesloten zijn, passen bij de waarden die wij hanteren. Daarom is het van belang dat de chauffeurs op tijd komen en vriendelijk en behulpzaam zijn. Ook wanneer u een minder prettige ervaring heeft, vernemen we dit graag. Met deze informatie blijven we onze service altijd verbeteren.

 

Contact met Beleentaxi.nl

Voor meer informatie over Beleentaxi.nl leest u onze veelgestelde vragen of vult u ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Schiphol

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI