bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Schiedam

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Schiedam

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Rotterdam taxi Rotterdam Airport taxi Vlaardingen

Taxi
Schiedam

In Schiedam een taxi nodig?

Zoekt u een taxi in Schiedam? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Op onze website www.beleentaxi.nl staat een reginaal taxinummer waarmee u overal in de regio Schiedam een taxi kunt bestellen. U wordt automatisch doorgeschakeld naar een taxichauffeur bij u in de buurt. Hoe makkelijk is dat? U hoeft dus nog maar een nummer te onthouden om altijd en overal een taxi te kunnen bestellen. Of u nu in Rotterdam bent of Vlaardingen en een taxi nodig heeft naar het Vlietland Ziekenhuis of het NS Station Schiedam.

Lekker pimpelen in Schiedam

Schiedam ligt tussen Rotterdam en Vlaardingen en is een jeneverstad. In Schiedam zijn de hoogste molens ter wereld te vinden waarmee het graan voor de jenever werd gemalen. De bekende Ketel 1, Olifant en Floryn zijn afkomstig uit Schiedam. Gaat u een jenevertje drinken in Schiedam, dan laat u zich natuurlijk veilig thuisbrengen door een van onze taxi’s of taxibusjes.

Met de taxi naar de historische binnenstad

Schiedam heeft een bijzonder mooie binnenstad met prachtige grachten. Brengt u een bezoek aan de gezellige binnenstad, dan kunt u dat het beste met de taxi doen. U bespaart parkeerkosten en wordt voor de deur afgezet en weer opgehaald. Uiteraard rijden onze taxi’s ook naar Schiphol Airport of Rotterdam-The Hague Airport.

Dus regel uw taxi voortaan via www.beleentaxi.nl.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Schiedam

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI