bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Scheveningen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Scheveningen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Den Haag taxi Leidschendam taxi Rijswijk taxi Voorburg taxi Wassenaar taxi Wateringen

Taxi
Scheveningen

Met de Taxi of taxibus naar Scheveningen?

Een taxi of taxibusje naar Scheveningen? Dat is eigenlijk niet eens zo’n slecht idee. Zeker als u een lange stranddag heeft gepland, vallen de parkeerkosten in Scheveningen al snel duurder uit dan een ritje met de taxi of de taxibus. En komt u van buiten Den Haag, dan haalt onze chauffeur van Beleentaxi.nl u graag van het treinstation Den Haag Centraal of Hollands Spoor. En uiteraard brengt hij u ook graag weer terug aan het einde van de dag. Dus of u nu lekker een dagje gaat zonnen, een lekkere lange strandwandeling heeft gepland naar Kijkduin of Loosduinen of een avondje gaat stappen op de boulevard of aan het Zwarte Pad, een taxi is zo geregeld via www.beleentaxi.nl.

The Hague Beach

Wat? The Hague Beach wordt de nieuwe naam van Scheveningen. Omdat Scheveningen nogal lastig uit te spreken is voor buitenlanders, is besloten een nieuwe internationale naam te verzinnen. Maar in de volksmond zal de naam Scheveningen niet snel verloren gaan. Wist u dat Scheveningen een stadsdeel is van Den Haag? Vroeger was het een echte vissersplaats, maar al snel veranderde dat in een badplaats en wijk in Den Haag. Maar Scheveningen, of The Hague Beach, is natuurlijk veel meer dan alleen maar strand. Wat dacht u van het Holland Casino, het Circustheater, het Kurhaus en de bekende club Crazy Piano’s? En dat is nog maar een greep uit de vele uitgaansmogelijkheden in Scheveningen. En wilt u strand en feesten combineren? Dan bent u op het Zwarte Pad aan het juiste adres; bijvoorbeeld in club Whoosah.

Met de taxi of taxibus naar het Scheveningse Vuurwerkfestival

Een van de grote jaarlijks terugkerende evenementen in Scheveningen is het Vuurwerkfestival. Diverse landen zetten hun beste beentje voor om het publiek een geweldige show te bezorgen en om de eerste prijs in de wacht te slepen. Het vuurwerkfestival trekt circa 350.000 bezoekers. U kunt zich voorstellen dat het dan niet makkelijk is om een parkeerplekje te vinden. Neem daarom lekker een taxi van Beleentaxi.nl! Maar u kunt natuurlijk ook een taxi bellen als u een naar het Kurhaus Hotel of het Badhotel moet, naar de Scheveningse Haven of als u juist vanuit Scheveningen naar rotterdam-airport of Schiphol moet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar een ding blijft hetzelfde: een betrouwbare taxi of taxibus in den Haag-Scheveningen regelt u snel en simpel via www.beleentaxi.nl. 24/7 snelle taxiservice!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Scheveningen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI