bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Rotterdam

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Rotterdam

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Rotterdam Airport taxi Schiedam taxi Vlaardingen

Taxi
Rotterdam

Snel een taxi in Rotterdam bellen doet u via Beleentaxi.nl. De taxibedrijven die bij ons zijn aangesloten werken 24 uur per dag, hebben zowel taxiauto’s als –busjes direct beschikbaar en zijn altijd snel ter plaatse. Bel een taxi en wij verbinden u door naar het taxibedrijf dat u het snelst kan vervoeren in Rotterdam. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal populaire taxiritten binnen Rotterdam, zoals naar Rotterdam Airport en het treinstation.

TaxirittenTaxitarieven*
Taxi Rotterdam Centraal - Maasboulevard€ 12,50
Taxi Sparta - Rotterdam Centrum€ 17,50
Taxi Rotterdam-Zuid - Blijdorp€ 32,50
Taxi Rotterdam Overschie - Oogziekenhuis€ 23,-
Taxi Rotterdam The Hague Airport - Rotterdam Noord€ 21,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Den Haag: 070 - 204 2014 Bel een taxi in Rotterdam: 010 - 261 3233

 

Hoe bestel ik een taxi via Beleentaxi.nl?

Wilt u makkelijk een taxi in Rotterdam boeken? Dan kunt u rekenen op de snelle taxiservice wanneer u reserveert via Beleentaxi.nl. Bestel eenvoudig uw taxi in Rotterdam en profiteer van:

 • 24/7 een taxi in Rotterdam bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes
 • De beste taxichauffeurs uit Rotterdam
Bestel direct een taxi Bestel direct een taxi: 010 – 261 3233

 

Een taxi in Rotterdam bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Bel 010 261 3233 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Bel een taxi en we verbinden u door naar het taxibedrijf in Rotterdam dat u direct kan vervoeren. Op deze manier wordt u direct geholpen en hoeft u niet lang te wachten.

 

Taxi tarieven van de overheid

De overheid heeft een aantal maximum tarieven opgesteld voor taxibedrijven in Nederland. Hieronder hebben we deze tarieven toegevoegd.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Comfortabel met de stadstaxi door Rotterdam

Houdt u er niet van om in een grote stad te rijden? Dan bent u zeker niet de enige. Veel Nederlanders vinden de auto fijn, maar gebruiken in een grote stad als Rotterdam liever de fiets. Of de taxi natuurlijk. Dat laatste geldt met name voor toeristen en voor mensen die niet in Rotterdam wonen; zij hebben meestal geen eigen fiets in de stad.

Met de taxi de stad door is de meest comfortabele manier van reizen. De taxichauffeur weet alle korte routes en zorgt ervoor dat u zonder problemen op de plek van bestemming aankomt. Dit is fijn als u niet in de stad woont, maar ook als u wél in de stad woont. Een ritje met de taxi blijft gewoon de meest comfortabele manier van reizen!

 

Taxi naar Rotterdam Airport

Hoe u zo'n taxi in Rotterdam regelt? Bijvoorbeeld om u af te laten zetten op Rotterdam Airport, voor een welverdiende vakantie? Via Beleentaxi.nl natuurlijk. Beleentaxi.nl is geen taxibedrijf, maar een online (taxi)telefooncentrale die gespecialiseerd is in het samenbrengen van vraag en aanbod. U heeft een taxi nodig, wij hebben de juiste contacten.

Vul op de website in waar u een taxirit zoekt en u krijgt vervolgens een speciaal nummer te zien. Bel dit nummer en u wordt direct verbonden met Beleentaxi.nl. Via ons kunt u vervolgens een taxi of een taxibusje regelen naar bijvoorbeeld Rotterdam Airport of Den Haag. De taxi verschijnt daarna op het afgesproken tijdstip, op het afgesproken adres.

 

Taxi Rotterdam: tarieven

We kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt weten welke tarieven uw taxichauffeur in Rotterdam precies hanteert. Een pasklaar antwoord kunnen we hier niet op geven; de tarieven hangen af van verschillende factoren, zoals de duur van de rit en de afstand die gereden wordt. Wel kunt u bij Beleentaxi.nl rekenen op aantrekkelijke tarieven.

U kunt daarnaast nog geld besparen op de tarieven door met meerdere mensen te reizen. Het is zelfs mogelijk om een taxibusje te huren. U geeft dan bij de centrale via optie 2 aan dat u een taxibusje wilt reserveren. De kosten hiervoor kunt u vervolgens over meerdere personen verdelen, waardoor de rit een stuk goedkoper wordt.

 

Ook voor taxiritjes in de omgeving

Natuurlijk rijden de taxichauffeurs die zijn aangesloten bij Beleentaxi.nl niet alleen in de stad Rotterdam, maar ook in de omgeving. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ritjes verzorgen naar en vanuit Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam The Hague Airport. In alle gevallen kunt u rekenen op aantrekkelijke tarieven.

Soms is het zinvol om uw taxirit alvast vooraf te reserveren, bijvoorbeeld als u naar Rotterdam Airport wilt, of daar juist weer opgehaald wilt worden. U kunt dit eenvoudig bespreken met de centrale van Beleentaxi.nl. Vraag ons naar de mogelijkheden en naar eventuele speciale aanbiedingen die van toepassing kunnen zijn.

 

Kies Beleentaxi.nl voor een goede taxi in Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare taxi in de stad en wilt u hier het liefst een beetje bij geholpen worden? Neem dan meteen contact op met Beleentaxi.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen u 7 dagen per week van dienst zijn. U kunt er dus op rekenen dat u via ons heel snel uw taxichauffeur gevonden hebt.

Wij zorgen ervoor dat de chauffeur op de hoogte wordt gesteld van uw verzoek en die rijdt zo snel mogelijk naar u toe en brengt u daarna naar de plek van bestemming. Na afloop van de rit krijgt u een melding waarmee u de taxirit kunt beoordelen. Hierdoor kunt u ook andere gebruikers op de hoogte stellen van uw ervaring met Beleentaxi.nl.

 

Snel ter plaatse in heel Rotterdam

De taxibedrijven die zijn aangesloten bij Beleentaxi.nl rijden door heel Rotterdam en kunnen u onder andere vervoeren naar:

 • Het stadscentrum van Rotterdam
 • Delfshaven en Overschie
 • Rotterdam Noord
 • Hillegersberg-Schiebroek en Kralingen-Crooswijk
 • Feijenoord en IJsselmonde
 • Pernis en Rozenburg
 • Prins Alexander en Prins Alexander
 • Hoogvliet en Hoek van Holland

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Rotterdam

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI