bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Roermond

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Roermond

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Roermond

Vanuit Roermond een taxi nodig?

Wilt u met de taxi naar het Laurentius Ziekenhuis? Of naar een van de plaatsen ron dom Roermond zoals Beesel, Leudal, Maasgouw of Roerdalen? Bestel dan uw taxi via www.beleentaxi.nl. U wordt dan in contact gebracht met een chauffeur bij u in de buurt die de omgeving op zijn duimpje kent en u snel en veilig naar uw bestemming brengt. En bent u met meer dan vier person en of heeft u veel mee te nemen? U kunt bij ons ook taxibusjes bestellen!

Historisch Roermond

Roermond heeft een beschermd stadsgezicht met vele monumenten waaronder diverse ke rken, een mooi stadhuis en een kathedraal. Maar het is ook lekker winkelen in Roermond met een uitgebreid stadscentrum en een Designer Outlet Center. En voor de stappers onder ons zijn het Stationsplein en de Roerkade the place to be.

Stappen met de taxi

Als u uit gaat in Roermond, denk er dan eens aan om met taxi Roermond te gaan. U heeft geen problemen met parkeren en wordt voor de deur afgezet. En wat voor veel mensen nog veel belangr ijker is, u kunt lekker genieten van wat alcoholische versnaperingen. Als u met een groepje gaat, is het ook nog eens hartstikke voordelig en hoeft niemand de BOB te zijn. En een taxi is zo geregeld via www.beleentaxi.nl.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Roermond

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI