bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Rijswijk

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Rijswijk

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Den Haag taxi Leidschendam taxi Scheveningen taxi Voorburg taxi Wassenaar taxi Wateringen

Taxi
Rijswijk

Taxi bestellen in Rijswijk? 

Een taxi of taxibus in Rijswijk bestelt u simpel en snel via www.beleentaxi.nl. Rijswijk is centraal gelegen naast Den Haag en Delft. Ook Wateringen, Voorburg en de Plaspoelpolder liggen in de buurt. Onze taxi’s rijden hier graag rond; bijvoorbeeld om mensen van en naar de aangrenzende wijken Wateringse Veld en Leidschenveen-Ypenburg te brengen. Beleentaxi.nl Rijswijk is altijd bereikbaar -> 24 uur per dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxi & taxibus beschikbaar.

Oud en nieuw Rijswijk

Het oude Rijswijk ademt gezellige historie met de Oude Kerk, de Sint Bonifatiuskerk en de Herenstraat en het mooie Jaagpad aan de Vliet. In het nieuwe Rijswijk is het lekker winkelen in de Boogaard of een voorstelling bijwonen in de Rijswijkse Schouwburg. En nog nieuwer is de Harnaschpolder waar onlangs vele huizen zijn opgeleverd.

Rijswijk-Taxi of Taxibus nodig?

Moet u naar het gebouw van het CBR? Dan heeft u vast nog geen rijbewijs. Neem dan de taxi. Deze regelt u snel en simpel via www.beleentaxi.nl. Maar ook als u naar het NS Station moet, of naar het vliegveld, regelt u natuurlijk een taxi via ons. En gaat u lekker met een grote groep op stap in het nabijgelegen Den Haag? En wil niemand de BOB zijn? Huur dan een taxibusje!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Rijswijk

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI