bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Peins

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Peins

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Peins

Bel een taxi of taxibus in Peins

Beleentaxi.nl Peins is geen taxicentrale, maar een service die klant en aanbieder bij elkaar brengt. Als je het nummer belt wordt je meteen doorgeschakeld naar een beschikbaar taxibedrijf. Zo wordt het bestellen van een taxi veel eenvoudiger. Je hoeft immers niet zelf op zoek te gaan naar een taxi of taxibedrijf. Omdat Beleentaxi.nl met meerdere aanbieders werkt zijn er bovendien altijd voldoende beschikbare chauffeurs. Hierdoor hoef je nooit lang op een taxi te wachten. Beleentaxi.nl heeft echter nog veel meer handige voordelen.

  • Het telefoonnummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Dankzij de korte wachttijden beschik je altijd snel over een taxi.
  • Via Beleentaxi.nl kun je ook voordelige taxibusjes reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met 100% betrouwbare chauffeurs.

 

“Het is onvoorstelbaar hoe snel die taxi al bij mij voor de deur parkeerde. Ik denk dat het hooguit tien minuten heeft geduurd. Beleentaxi.nl werkt echt heel snel!” – Hella uit Peins

Hoe werkt Beleentaxi.nl?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je wensen door aan de beschikbare taxichauffeur.
  • Wacht tot de taxichauffeur jou op de afgesproken plek op komt halen.
  • Stap in je taxi en geniet van een ontspannen reis naar je bestemming.

Beoordeel de service van Beleentaxi.nl

De taxi is eigenlijk voor iedereen een heel geschikt vervoersmiddel. Maar als je wat ouder bent heeft de taxi misschien nog wel meer voordelen. Als je niet meer zo goed ter been bent kan het een hele onderneming zijn om met het openbaar vervoer te reizen. Je bent dan al snel afhankelijk van anderen. Dat is niet altijd even leuk. Gelukkig kun je dankzij de taxi langer zelfstandig blijven. De chauffeur haalt je immers bij je voordeur op en kan je overal naar toe brengen. Dankzij Beleentaxi.nl is het tegenwoordig ook nog eens heel gemakkelijk om de voordeligste taxi’s te vinden. Wil je de service van Beleentaxi.nl ook eens uitproberen? Grijp dan nu je kans. Beleentaxi.nl hoort graag hoe jij de service hebt ervaren.

“Vorige week had ik midden in de nacht onverwachts een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl kon er direct een taxi geregeld worden. Binnen een minuut of tien was ik al onderweg!” – Sjoerd uit Peins

De maximumtarieven voor taxi’s

In Nederland mogen de taxibedrijven hun eigen ritprijzen bepalen. Ze moeten zich echter wel houden aan de door de overheid vastgesteld maximumtarieven. Deze huidige tarieven zijn sinds 1 januari 2017 van kracht en gelden voor het hele land. Hieronder vindt je een overzicht van deze maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Altijd een betaalbare taxi in Peins

Elk taxibedrijf hanteert weer andere tarieven. Hierdoor kun je voor precies dezelfde rit bij het ene bedrijf veel duurder uit zijn dan bij het andere. Beleentaxi.nl streeft er naar om het taxivervoer betaalbaar te houden. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt krijg je daarom standaard een voordelig geprijsde taxi.

De perfecte afsluiter van een festival

Heb je genoten van een gezellig festivalweekend? Dan zit je er waarschijnlijk flink door heen. En als je dan ook de laatste bus nog mist kan dit de stemming aardig bederven. Gelukkig kun je dankzij Beleentaxi.nl altijd thuiskomen. Zijn er meer mensen gestrand? Reserveer dan samen een voordelig taxibusje via Beleentaxi.nl.

Comfortabel vervoer van -en naar Schiphol

Wil je op een comfortabele manier naar Schiphol reizen? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Je hoeft je je dan niet druk te maken over vertragingen in het openbaar vervoer of het vinden van een geschikte parkeerplek. De chauffeur haalt je immers thuis op en zet je voor de ingang weer af.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Peins

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI