bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Opeinde

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Opeinde

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Boornbergum taxi De Veenhoop taxi De Wilgen taxi Drachten taxi Drachtstercompagnie taxi Goëngahuizen taxi Houtigehage taxi Kortehemmen taxi Nijega taxi Oudega taxi Ouwster-Nijega taxi Rottevalle taxi Smalle Ee

Taxi
Opeinde

Goedkope taxi in Smallingerland

Op zoek naar een taxi in Smallingerland? Dat regelt u snel en makkelijk via www.beleentaxi.nl. De gemeente Smallingerland bestaat uit verschillende kernen waarvan hoofdplaats Drachten de grootste is. Binnen al deze kernen kunt u hetzelfde nummer bellen voor een taxi. Dit nummer vindt u op de website www.beleentaxi.nl. Dus of u nu belt vanuit Drachten, Boornbergum, Oudega, Opeinde of Rottevalle of vanuit Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, Tieke of Kortehemmen, De Veenhoop, Goëngahuizen of Smalle Ee, u belt simpelweg met hetzelfde nummer en wordt doorverbonden met een taxichauffeur bij u in de buurt.

Drachten tweede stad van Friesland

De grootste stad in Friesland is natuurlijk Leeuwarden. Maar Drachten is een goede tweede. Gek genoeg hoort het dan weer niet tot de Friese Elf Steden. Het heeft wel een heus vliegveld. Dit is ooit aangelegd als airstrip voor een fabriek van Philips die in Drachten is gevestigd en wordt tegenwoordig vooral voor evenementen en kleine vliegtuigjes gebruikt.

Drachten heeft twee bijzondere fietsbruggen, het bijzondere Carillon en een aantal monumenten.

Taxiservice in Smallingerland

Bent u op zoek naar een taxi in Smallingerland? Bijvoorbeeld omdat u een afspraak heeft in het Smellinghe Ziekenhuis in Drachten? Dan regelt u gemakkelijk een taxi via www.beleentaxi.nl. U belt het nummer op de site, geeft aan of u een personentaxi of een taxibusje nodig heeft, en voor u het weet staat de taxi bij u op de stoep. En dat geldt ook als u belt vanuit een van de omliggende gemeenten Heerenveen, Tietjerksteradeel, Achtkarspelen of Grootegast. Het enige dat u hoeft te onthouden is www.beleentaxi.nl.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Opeinde

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI