bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Mierlo

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Mierlo

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Mierlo

24/7 taxi & taxibus bestellen via beleentaxi.nl in Mierlo

Niet iedereen vindt het prettig om auto te rijden in een vreemde stad. Sterker nog: veel mensen ervaren dit als zeer stressvol. Je moet goed op het verkeer letten, niet verdwalen en een parkeerplek weten te vinden. Gelukkig is er ook een goed alternatief: de taxi. Je bestelt er heel eenvoudig één door te bellen naar het nummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in Mierlo. De chauffeur haalt je op de afgesproken plek op en brengt je snel naar de opgegeven bestemming. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw uitje. Een taxi bestellen via Beleentaxi.nl heeft nog meer voordelen:

  • Je kunt Beleentaxi.nl dag en nacht bereiken.
  • Je hebt geen last van lange wachttijden.
  • Je kunt ook taxibusjes reserveren.
  • Je hebt altijd een ervaren chauffeur.

 

“Ik kan Beleentaxi.nl echt iedereen van harte aanbevelen. Je belt nu en binnen 10 minuten staat de taxi al voor je klaar!” – Nico uit Mierlo

Bestel een taxirit in Mierlo

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een rit.
  • Wacht tot de chauffeur bij je is.
  • Stap in de taxi en geniet van de reis.

Beoordeel de service van Beleentaxi.nl

Waar je ook heen moet in Mierlo, met de taxi kom je overal. En het maakt niet op welk moment je contact opneemt met Beleentaxi.nl. Er is dag en nacht een chauffeur beschikbaar. Dat is geruststellende gedachte. Zet het nummer van Beleentaxi.nl daarom meteen in je telefoon. Als het nodig is kun je dan met één druk op de knop een taxi regelen.

“Binnen no time stond de taxi al voor de deur. De chauffeur was erg aardig en ik heb me zeker goed vermaakt tijdens de rit. Ik ben heel blij met Beleentaxi.nl!” – Sophy uit Mierlo

De maximum tarieven voor taxi’s in Nederland

Taxibedrijven mogen zelf hun tarieven vaststellen. Ze mogen de landelijke maximumtarieven echter niet overschrijden. Deze maximumtarieven zijn door de overheid vastgesteld en gelden sinds 1 januari 2017. Hieronder vindt je een overzicht van deze tarieven:

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een goedkope taxi bestellen

Zolang de bedrijven zich houden aan de maximumtarieven mogen zij zelf bepalen hoeveel zij in rekening brengen. Hierdoor ben je bij sommige bedrijven duurder of juist goedkoper uit. Maar ook al wil je natuurlijk het liefst een goedkope taxi, het is niet altijd makkelijk om er één te vinden. Veel taxibedrijven zijn bewust vaag over hun tarieven. Pas na het instappen wordt duidelijk hoeveel je uiteindelijk voor de rit moet betalen. En dat kan vies tegenvallen. Beleentaxi.nl vindt het belangrijk dat jij altijd een betaalbare taxi krijgt. Als je het nummer van Beleentaxi.nl belt wordt je daarom alleen doorgeschakeld naar taxichauffeurs die een scherp tarief hanteren.

Met meerdere personen op stap in een taxibusje

Wil je met meerdere personen op stap en laat naar huis? Dan is een taxi natuurlijk ideaal. Is je gezelschap te groot voor een normale taxi? Bestel dan een taxibusje via Beleentaxi.nl. Zo’n busje biedt voldoende plaats voor iedereen. De chauffeur haalt iedereen thuis op en brengt jullie naar jullie bestemming in Mierlo. En als jullie naar huis willen is één belletje naar Beleentaxi.nl voldoende. De chauffeur haalt jullie op en brengt iedereen weer veilig thuis.

Met een taxi Mierlo ben je altijd snel op het vliegveld

Heb je vervoer nodig om jou en je gezin naar Schiphol te brengen? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Je hoeft je dan nergens druk om te maken. De chauffeur haalt jou bij de voordeur op en zet je keurig op tijd af bij de ingang van het vliegveld.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Mierlo

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI