bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Lomm

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Lomm

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Lomm

Taxi Lomm beleentaxi.nl Lomm

Zoek je een taxi in Lomm? Dan kun je flink wat tijd kwijt zijn met het zoeken naar een voordelig taxibedrijf. Gelukkig kan het ook gemakkelijker als je gebruik maakt van Beleentaxi.nl. Beleentaxi.nl is geen taxicentrale maar een service die vraag en aanbod beter op elkaar afstemt. Concreet betekent dit dat Beleentaxi.nl jou in contact brengt met een beschikbare taxichauffeur bij jou in de buurt. Je belt het nummer en je wordt meteen doorverbonden. Zo hoef je niet op zoek te gaan naar een taxistandplaats en je hebt geen last van lange wachttijden. Een taxi bestellen was nog nooit zo eenvoudig. En Beleentaxi.nl biedt nog veel meer voordelen:

  • Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi bestellen.
  • Er zijn geen lange wachttijden dus je hebt altijd snel een taxi.
  • Als je met meer personen reist kun je ook een taxibusje bestellen.
  • Via Beleentaxi.nl krijg je gegarandeerd de beste chauffeurs in Lomm.

 

“Ik ben heel tevreden over Beleentaxi.nl. Ik kreeg echt direct iemand aan de lijn die ervoor kon zorgen dat mijn taxi er binnen 10 minuten zou zijn. Super!” – Bas uit Lomm

Een taxi bestellen in Lomm

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je locatie door.
  • Wacht tot de beschikbare taxichauffeur je komt halen.
  • Stap in de taxi en geniet van je bestelde rit.

Hoe beoordeel jij de service van Beleentaxi.nl?

Je herkent het wel: je hebt een drukke dag bomvol afspraken. Hoe zorg je er dan voor dat je op tijd bent voor al deze afspraken? Zeker in een vreemde stad is dit haast onmogelijk. Je bent immers zoveel tijd kwijt met het zoeken van de snelste route, de dienstregeling of het vinden van een parkeerplaats. Gelukkig is er een ideale oplossing voor handen: de taxi. De chauffeur weet overal goed de weg en kan je in no time naar jouw bestemming in Lomm brengen. Je belt heel eenvoudig het nummer van Beleentaxi.nl en de dichtstbijzijnde beschikbare taxichauffeur komt zo snel mogelijk naar je toe. Zo kun je de dag ten volle benutten. Naderhand hoort Beleentaxi.nl graag hoe jij de service beoordeelt.

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Lomm

De landelijke maximumtarieven

In Nederland mag elk taxibedrijf zelf weten welke bedragen zij in rekening brengen. De aanbieder moet zich echter wel houden aan de vastgestelde maximumtarieven. Deze tarieven zijn door de overheid vastgesteld om te voorkomen dat het taxivervoer te duur wordt. De huidige maximumtarieven zijn op 1 januari 2017 van kracht en gelden voor het hele land. Hieronder vindt je een overzicht.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Altijd een betaalbare taxi in Lomm

Omdat elk taxibedrijf met andere prijzen werkt kan een taxi zowel duurder als goedkoper uitvallen. Natuurlijk wil je als klant de meest voordelige taxi. Toch is het lang niet altijd eenvoudig om de goedkope aanbieders eruit te pikken. Taxibedrijven doen vaak omslachtig wanneer het gaat om hun tarieven. Ze lokken je eerst de taxi in en dan hoor je pas hoeveel je daadwerkelijk moet betalen. Zo ben je vaak duurder uit dan je eigenlijk had gewild. Gelukkig kan het ook anders wanneer je een taxi via Beleentaxi.nl bestelt. Je profiteert dan standaard van de laagste taxitarieven. Zo blijft de taxi voor iedereen betaalbaar.

Met een taxibusje kom je gegarandeerd veilig thuis

Wil je met meerdere personen op stap in Lomm? Neem dan samen een taxi. Dat is voordelig en altijd comfortabel. Bovendien ben je niet afhankelijk van de vertrektijden van het openbaar vervoer. Is je gezelschap te groot voor een personentaxi? Reserveer dan een extra voordelig taxibusje via Beleentaxi.nl.

Vervoer van -en naar de luchthaven

Zoek je vervoer van -en naar Schiphol? Huur dan een taxi via Beleentaxi.nl. Je wordt dan thuis opgehaald en keurig op tijd bij de luchthaven afgezet. Op die manier begin je zonder stress aan je vakantie.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Lomm

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI