bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Leiden

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Leiden

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Hazerswoude-Rijndijk taxi Leiderdorp taxi Voorschoten taxi Zoeterwoude

Taxi
Leiden

Goedkope taxi in Leiden

Wij raden u aan lekker de taxi te pakken in Leiden. Geen gedoe met parkeren, lekker relaxt voor de deur worden afgezet en als u zin heeft in een alcoholische versnapering, hoeft niemand de Bob te zijn. Wel zo gezellig. En laat u ook lekker rijden door een van onze taxichauffeurs als u een afspraak heeft in het LUMC of naar station Leiden Centraal, Lammenschans of De Vink of de universiteit moet. Uiteraard rijden onze taxi ’s ook in het naastgelegen Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Zoeterwoude. 24/7 taxi bestellen in de regio Leiden.

Historisch Leiden

Het Leidens Ontzet is waarschijnlijk het bekendste evenement in Leiden. Maar Leiden heeft natuurlijk ook de rest van het jaar veel te bieden. De stad telt honderden rijksmonumenten, twee beschermde stadsgezichten en vele prachtige kerken. De historische binnenstad in de Sleutelstad kan volgens ons het beste met de taxi bezocht worden ...

Bel een taxi of taxibus in Leiden

Of u nu in de stad Leiden zelf woont of in een van de andere districten, de taxi ’s van Beleentaxi.nl komen overal. En gaat u met een groep ergens naartoe? Denk dan eens aan een taxibusje. Omdat u met veel bent, is de prijs per persoon verrassend laag. Onthoud www.beleentaxi.nl en u kunt overal waar u maar bent een betrouwbare en voordelige taxi of taxibus bestellen. Makkelijk toch?

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Leiden

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI