bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Leeuwarden

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Leeuwarden

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Leeuwarden

Heeft u een taxi nodig in Leeuwarden?

Dan heeft u nu het leukste taxibedrijf in Leeuwarden gevonden. Wij van www.beleentaxi.nl hebben contacten met de leukste en beste chauffeurs van Nederland. Als u het algemene nummer belt dat bij uw woonplaats op onze site staat vermeld, wordt u direct doorgeschakeld naar de chauffeur die bij u in de buurt is. En het allermooiste is dat dat ook geldt vo or de vele steden, dorpen en gehuchten rond de stad Leeuwarden. Dus voor Aegum, Friens, Goutum, Grouw en Idaard maar oo k voor I rn sum, Hempens, Lekkum, Miedum, Roordahuizum en Snakkerburen en voor Swichum, Teerns, Tsienzerburen, Warstiens, Wartena, Warga, Wirdum en Wijtgaard. En zelfs voor Hoek, Noardein, Tjaard en Vierhuis ...

Op bezoek in Leeuwarden

Doet u een dagje Leeuwarden dan moet u zeker een bezoekje brengen aan een van de meer dan honderd cafés en kroegen. En als u dan een kopje koffie heeft gedronken, is een rond je langs de vele prachtige monumenten een aanrader. Maar ook de Oldehove, de Waag van Leeuwarden en het oude postkantoor zijn de moeite van het bekijken waard. Wist u dat Leeuwarden in d e top-15 van Nederlandse monumentengemeenten staat? En uiteraard is het de start- en finishplaats van de Elfstedentocht en de thuisbasis van SC Cambuur.

Stappen met de taxi

Een lekker avondje uit begint extra feestelijk als u zich heerlijk relaxt in de stad laat afzetten door een taxi. En uiteraard laat u zich dan ook weer ophalen als de avond ten einde is. U regelt uw taxi gemakkelijk via www.beleentaxi.nl. En u kunt bij ons ook een taxibusje huren als u met meer mensen gaat stappen.
Onze taxi ’ s brengen u ook graag naar uw afspraak in het Medisch Centrum Leeuwarden of naar station Leeuwarden.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Leeuwarden

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI