bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Koedijk

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Koedijk

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Koedijk

24/7 taxi & taxibus Koedijk

Maak je regelmatig gebruik van een taxi? Dan kan het voordelig zijn om via Beleentaxi.nl een taxi te bestellen. Beleentaxi.nl is geen taxicentrale maar een dienst die er naar streeft om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Als je het nummer belt wordt je meteen doorverbonden met een beschikbare chauffeur bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een taxistandplaats of een lokaal taxibedrijf. Eén druk op de knop is genoeg om een taxi te bestellen. Heel handig natuurlijk. Zeker wanneer je bedenkt dat Beleentaxi.nl nog veel meer voordelen biedt:

  • Via Beleentaxi.nl kun je zowel overdag als ’s nachts een taxi bestellen.
  • De lijnen zijn kort. Hierdoor hoef je nooit lang op je taxi te wachten.
  • Als je met meerdere personen reist kun je een taxibusje reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen samen met de beste taxibedrijven.

 

“Ik moest onverwachts ergens naartoe en had snel een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl had ik direct een chauffeur aan de telefoon die binnen 5 minuten al in mijn straat kon zijn. Dit maakte hij waar. Ik ben erg te spreken over de service!” – Peter uit Koedijk

Meteen een taxi bestellen in Koedijk

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een taxirit.
  • Wacht tot de chauffeur bij je is.
  • Stap in de taxi en de chauffeur brengt je naar je bestemming.

Vertel over jouw ervaring met Beleentaxi.nl

Wil je een gezellig avondje uit in Koedijk? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Je kunt dan zorgeloos van een goed glas wijn genieten zonder op de tijd te hoeven letten. Beleentaxi.nl is immers dag en nacht bereikbaar. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je niet meer thuiskomt. Zet het nummer van Beleentaxi.nl in je telefoon en je vervoer is altijd binnen handbereik. Probeer het eens uit en deel jouw ervaring met Beleentaxi.nl.

“Ik ben heel tevreden over Beleentaxi.nl. Ik kreeg echt direct iemand aan de lijn die ervoor kon zorgen dat mijn taxi er binnen 10 minuten zou zijn. Super!” – Bas uit Koedijk

De maximaal toegestane taxitarieven

Taxibedrijven mogen in principe zelf bepalen hoeveel zij voor een rit vragen. Dit betekent overigens niet dat ze mogen doen en laten wat ze willen. De overheid heeft namelijk landelijke maximumtarieven ingesteld. Hieronder vindt je een overzicht van de tarieven die sinds 1 januari 2017 gelden.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een voordelige taxi bestel je via Beleentaxi.nl

Taxibedrijven bepalen zelf hun prijzen. Hierdoor kan het voorkomen dat jij voor dezelfde rit bij de ene taxichauffeur duurder uit bent de andere. Een goedkope taxi vinden is echter lang niet altijd eenvoudig. Bij veel taxibedrijven is men niet erg transparant over de prijzen. Je moet meestal eerst instappen voordat je er achter komt hoeveel je nu werkelijk moet betalen. Hierdoor ben je vaak duur uit. Beleentaxi.nl pakt dit heel anders aan. Als je via Beleentaxi.nl een rit bestelt krijg je altijd een betaalbare taxi. Je bent dus standaard heel voordelig uit.

Reserveer een taxibusje voor jouw gezelschap

Via Beleentaxi.nl kun je ook groepsvervoer regelen. Reserveer bijvoorbeeld een handig taxibusje. De chauffeur haalt iedereen thuis op en brengt jullie snel naar jullie bestemming. Na afloop is één belletje genoeg om jullie weer op te halen en allemaal veilig thuis af te leveren.

Snel en zonder gedoe naar de luchthaven

Wil je na een welverdiende vakantie snel en zonder gedoe opgehaald worden van Schiphol? Bestel dan via Beleentaxi.nl een rit van de luchthaven naar Koedijk. Je hoeft dan niet meer met koffers de trein in -en uit. De bagage kan namelijk gewoon in de kofferbak en jij kunt tijdens een ontspannen rit naar huis bijkomen van je lange reis.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Koedijk

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI