bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Katwijk

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Katwijk

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Katwijk

24/7 Taxi Katwijk

Een taxi of taxibus in Katwijk is zo geregeld via www.beleentaxi.nl. En bij gebrek aan treinen in Katwijk, is de taxi het perfecte vervoermiddel. Er hebben vroeger wel trams gereden maar tegenwoordig moeten de Katwijkers het qua openbaar vervoer met bussen doen. Gelukkig is er www.beleentaxi.nl24 uur per dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxiservice in de regio Katwijk Deze brengt u wel snel en comfortabel naar uw bestemming. Niet alleen in Katwijk maar ook in de aangrenzende gemeenten Leiden, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen en Wassenaar.

Strand

De belangrijkste trekpleister in Katwijk is natuurlijk het strand. Heerlijk langs de branding kuieren, een flinke wandeling maken of op een mooie dag bakken in de zon en een zandkasteel bouwen; het strand is eigenlijk altijd een heerlijke plek. In het centrum van Katwijk is het goed toeven op de terrassen. Mooie gebouwen zijn De Vuurbaak, Zwaaikom, de Andreaskerk en het Gemeentehuis. En in de hangar op Vliegveld Valkenburg wordt al jaren de zeer succesvolle musical de Soldaat van Oranje opgevoerd.

Groepsvervoer in Katwijk met de taxibus

Gaat u met een grote groep op stap? Denk dan eens aan vervoer per taxibusje. Niemand hoeft te rijden, het is gezellig, u bespaart parkeerkosten en u wordt  voor de deur afgezet. Als dat niet gezellig wordt! Via www.beleentaxi.nl regelt u eenvoudig een busje of een personentaxi. En natuurlijk kunt u bij ons ook een taxi regelen voor vervoer naar Schiphol of een zorginstelling in Rijnsburg, naar een feestje in het aangrenzende Noordwijk, Oegstgeest, Sassenheim of valkenburg . Wat u maar wenst.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Katwijk

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI