bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Kampen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Kampen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Kampen

Snel een taxi of taxibus in Kampen

Wilt u met de taxi of de taxibus de vele historische gebouwen in Kampen bezoeken? Regel dan een taxi via www.beleentaxi.nl. Alle goede lokale taxichauffeurs zijn bij ons aangesloten en u vindt dus altijd een chauffeur die de omgeving op zijn duimpje kent. U kunt ook een taxi nemen tijdens een van de evenementen die jaarlijks in Kampen worden georganiseerd; zoals de Kamper Uidagen en het Full Color Festival. En heeft u een taxi nodig in een van de dorpen in de gemeente Kampen, zoals Grafhorst, ’s-Heerenbroek, IJsselmuiden, Wilsum of Zalk, dan belt u gewoon naar hetzelfde nummer.

Oude stadsmuur

Rondom Kampen staan nog een aantal stukken van de oude stadsmuur. De oudste is de Koornmarktspoort waarvan men denkt dat die is gebouwd in de veertiende eeuw. De Broederpoort en de Cellebroederspoort zijn gebouwd in renaissancestijl. Daarnaast zijn er diverse oude kerken, een basiliek en stadstuinen in Kampen te vinden. Het zal u niet verbazen dat Kampen al decennia een bescherm stadsgezicht heeft.Bijzonder zijn de tientallen door de stad verspreide muurreclames gemaakt door plaatselijke schilders.

24/7 taxiservice in Kampen

Vertrekt u met de trein vanaf Kampen? Dan is een taxi heel handig. En Kampen heeft maar liefst twee stations. Zin in een dagje Amsterdam? Laat u dan met de taxi naar station Kampen Zuid brengen. Vandaaruit reist u met de sprinter rechtstreeks naar Amsterdam Centraal. Nog leuker is het om met een groep naar Amsterdam te gaan. Ook in dat geval huurt u een taxibusje via www.beleentaxi.nl.het mooie is, u belt hetzelfde nummer vanuit de buurtschappen van Kampen: Bisschopswetering, De Heuvels, Hogeweg, Kampereiland, Kamperveen, Nieuwstad, Oosterholt, De Roskam, Veecaten, De Zande en een deel van Zuideinde.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Kampen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI