bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Houten

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Houten

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Houten

Op zoek naar een goedkope taxi in Houten?

Stop dan maar met zoeken want u heeft www.beleentaxi.nl gevonden! De makkelijkste site van Nederland voor het bestellen van een taxi. Het enige wat u hoeft te doen is de naam van uw woon- of vertrekplaats invullen op de site en het nummer bellen dat op het scherm verschijnt. U wordt doorgeschakeld naar een van onze chauffeurs uit de regio en voor u het weet, bent u onderweg. Dus vertrekt u uit Houten? Of uit een van de omliggende gemeenten Bunnik, Culemborg, Nieuwegein, Utrecht, Vianen of Wijk bij Duurstede? Een taxi is zo geregeld via www.beleentaxi.nl.

Gemeente Houten

De gemeente Houten bestaat uit de dorpen Houten, ’t Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en diverse buurschappen. Liefhebbers van historische gebouwen kunnen hun hart ophalen bij Kasteel Heemstede, kasteel Schonauwen of diverse kerken. Wilt u een terrasje pakken in Houten? Dan gaat u naar het Oude Dorp. Winkelen doet u in Het Rond of Castellum. En wilt u de natuur in? Dan gaat u naar Kooikerspark, De Rietplas, De Vijfwal of Hof van Wulven. Ook Down Under bij Laagraven en het Eiland van Schalkwijk bieden voor ieder wat wils.

Nu een taxi nodig

Heeft u nu een taxi nodig? Omdat u bijvoorbeeld even gezellig een terrasje wilt pakken in het Oude Dorp? Of, misschien wat minder leuk, een afspraak heeft in de Antonius Polikliniek Houten? Regel uw taxi dan via www.beleentaxi.nl. Wij zorgen dat u snel in contact komt met een regionale chauffeur die zorgt dat u op tijd op uw bestemming bent. Ook als u langer van te voren wilt reserveren of als u een taxibusje nodig heeft, kunt u deze regelen via www.beleentaxi.nl.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Houten

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI