bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Hoogeveen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hoogeveen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Hoogeveen

Voordelige taxi & taxibus in Hoogeveen

Taxi of taxibus nodig in Hoogeveen? Die regelt u natuurlijk via www.beleentaxi.nl. Op onze site staat een telefoonnummer dat u kunt bellen. Dit telefoonnummer werkt in Hoogeveen maar ook in de omliggende plaatsen Elm, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hondhang, Nieuw Moscou, Nieuweroord, Nieuwlande, Nijstad, Noorscheschut, Pesse, Stuifzand en Tiendeveen. Via dit nummer wordt u automatisch doorgeschakeld naar een chauffeur in de regio. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een goed onderhouden taxi.

Hoofdplaats Hoogeveen

Hoogeveen is de hoofdplaats van de gemeente Hoogeveen. Hier vindt u een aantal historische panden; bijvoorbeeld het Huis met de Duivengaten en het Olde Schippershuus. Er staat ook een mooie oude kerk, een watertoren, een korenmolen en een synagoge. En Hoogeveen heeft zelfs een vliegveld. Al wordt dit vooral voor recreatieve doeleinden gebruikt.

Bel een taxi in Hoogeveen

Een taxi is in Hoogeveen hartstikke handig. Bijvoorbeeld als u een afspraak heeft in het Bethesda ziekenhuis of naar een revalidatiearts moet. Of misschien gaat u wel lekker op reis? Heeft u veel bagage of gaat u met een grote groep, dan kunt u via www.beleentaxi.nl ook een taxibusje bestellen. U kunt de taxi bestellen op het moment dat u hem nodig heeft, maar natuurlijk ook een aantal dagen, of weken zo u wilt, van te voren reserveren. En dat alles via dat regionale taxi nummer op de website. Tot snel!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hoogeveen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI