bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Hollands Kroon

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hollands Kroon

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Hollands Kroon

Zeven dagen per week een taxi in Heerhugowaard

Een taxi in Heerhugowaard is zo besteld via www.beleentaxi.nl. Ga naar de site, bel het 085-nummer dat op de site staat, en voilà, uw taxichauffeur is onderweg. En het mooie is, dat u hetzelfde nummer kunt bellen als u een taxi nodig heeft in Schagen, Hollands Kroon, Opmeer, Langedijk, Koggenland of Alkmaar. Wij werken namelijk samen met de beste lokale chauffeurs in uw regio. Wat uw plannen ook zijn, met een taxi van www.beleentaxi.nl is het goed geregeld.

Agglomeratie Heerhugowaard

Heerhugowaard was vroeger drie dorpen: ’t Kruis, De Noord en Zuid en valt tegenwoordig onder de gemeentelijke samenwerkingsregio Kennemerland. Maar Heerhugowaard is toch vooral een gezellige gemeente met groot overdekt winkelcentrum Middenwaard, een aantal kerken, een mooie molen en een heus (kunstmatig) strand. En wat heel bijzonder is, is de Stad van de Zon, een emissieneutrale wijk die met duurzame technieken meer energie levert dan het verbruikt.

Stappen in Heerhugowaard

Wilt u een avondje gaan stappen in Heerhugowaard? Of misschien wat verder uit de buurt? Denk dan eens aan vervoer met een taxi. Zeker als u met een groep gaat, is het voordelig en vooral heel gezellig om een taxibusje te regelen via www.beleentaxi.nl. U zit gezellig bij elkaar en niemand hoeft de BOB te zijn. En omdat u de kosten deelt, is het nog voordelig ook. U wordt lekker luxe voor de deur afgezet en desgewenst ook weer opgehaald. Iets te diep in het glaasje gekeken? Geen probleem, onze chauffeurs zijn wel wat gewend en begeleiden u veilig naar huis.

Let’s party!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hollands Kroon

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI