bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Hensbroek

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hensbroek

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Hensbroek

Taxi bestellen via beleentaxi.nl in Hensbroek

Met de taxi reizen is veel comfortabeler dan je denkt. En dankzij Beleentaxi.nl is het nu ook heel gemakkelijk om er één te bestellen. Waar je vroeger eerst op zoek moest naar een taxibedrijf of standplaats hoef je nu alleen nog maar het nummer van Beleentaxi.nl te bellen. Je wordt dan meteen doorgeschakeld naar een beschikbare taxichauffeur in Hensbroek. Dit scheelt veel zoekwerk en zorgt ervoor dat je sneller van A naar B komt. Er zijn echter nog veel meer redenen om je taxi via Beleentaxi.nl te regelen:

  • Beleentaxi.nl is dag en nacht telefonisch bereikbaar.
  • Je hoeft nooit lang op je taxi te wachten.
  • Je kunt via Beleentaxi.nl ook taxibusjes bestellen.
  • Via Beleentaxi.nl krijg je altijd een betrouwbare chauffeur.

 

“Ik heb letterlijk maar 8 minuten op de taxi hoeven wachten. Ideaal! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Beleentaxi.nl.” – Stephanie uit Hensbroek

Snel een taxi regelen in Hensbroek

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel jouw taxirit.
  • Wacht tot de bestelde taxi arriveert.
  • Stap in de taxi en geniet van je reis.

Hoe beoordeel jij je rit met de taxi?

Juist voor alledaags vervoer is de taxi heel geschikt. Neem bijvoorbeeld het bezoekje aan een familielid in een verzorgingstehuis of het wekelijkse uitje naar de markt in Hensbroek. De taxichauffeur zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke en comfortabele manier je bestemming bereikt. En service speelt daar natuurlijk een grote rol bij. Beleentaxi.nl hoort daarom graag over jouw ervaring met de taxi.

“Ik had de telefoon letterlijk nog in mijn handen toen de taxi voor de deur toeterde. Ik dacht eerst nog dat de buren ook een taxi hadden besteld, maar hij kwam echt voor mij. Ongelofelijk!” – Bobby uit Hensbroek

De landelijke vastgestelde tarieven voor taxi’s

Taxibedrijven mogen zelf de hoogte van hun tarieven bepalen. Er zijn echter wel beperkingen. Sinds 1 januari 2017 zijn er maximumtarieven van kracht. De taxichauffeur mag nooit meer dan deze door de overheid vastgestelde tarieven in rekening brengen. Hieronder vindt je een overzicht van deze tarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Met een taxi reizen hoeft niet duur te zijn

Taxibedrijven moeten zich aan het maximumtarief houden. Er geldt echter geen minimumtarief. De prijzen kunnen hierdoor per bedrijf nogal verschillen. Ook is niet elk taxibedrijf even duidelijk over de gerekende tarieven. Vaak kom je er pas achter wanneer je al in de taxi zit. Het komt daarom nog steeds veel voor dat mensen onnodig veel voor hun taxi betalen. Beleentaxi.nl vindt dit geen stijl en wil bewijzen dat het anders kan. Als je via Beleentaxi.nl een rit bestelt kun je er dan ook van op aan dat je een voordelig tarief betaalt.

Een gezellig avondje uit dankzij een taxibusje

Ga je een avondje uit met vrienden of collega’s? Dan is het belangrijk om eerst vast te stellen wie dit keer de B.O.B. is. Tenzij je gebruikt maakt van een taxibusje via Beleentaxi.nl. Dan hoeft niemand de B.O.B. te zijn omdat de chauffeur jou en je vrienden veilig thuis afzet. En het maak niet uit hoe laat je belt, er staat altijd een taxi voor je klaar.

24 uur per dag een taxi naar Schiphol vanaf Hensbroek

 

Heb je een taxi nodig om jou en je familie vanuit Hensbroek naar Schiphol te brengen? Reserveer dan een taxi of taxibusje via Beleentaxi.nl. Of je nu ’s nachts of overdag vliegt, er is altijd een taxichauffeur beschikbaar in Hensbroek. Je wordt thuis opgehaald en met koffers en al afgezet voor de ingang van de luchthaven. Zo begin je op een ontspannen manier aan je vakantie.

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hensbroek

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI