bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Hem

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hem

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Hem

Taxi bestellen via Beleentaxi.nl in Hem

Ga je graag een middagje winkelen in centrum van de stad? En dan ’s avonds nog even gezellig een drankje doen? Dan hoef je je vanaf nu geen zorgen meer te maken over je vervoer in Hem. Met een taxi van Beleentaxi.nl kom je namelijk altijd veilig en snel aan op je bestemming. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt profiteer je van nog meer voordelen:

  • De taxichauffeurs staan 24/7 voor jou klaar.
  • Je hebt geen last van lange wachttijden.
  • Beleentaxi.nl rijdt ook met taxibusjes.
  • De taxichauffeurs zijn zeer ervaren.

“Ik was helemaal vergeten een taxi te reserveren, dus ik moest een taxi op de korte termijn vinden. Via Beleentaxi.nl was dit zo geregeld. Ik kon binnen 10 minuutjes instappen!” – John uit Hem

Hoe bestel je een taxi Hem ?

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en bestel je taxi.
  • Wacht tot de taxi of het taxibusje er is.
  • Stap in de taxi en geniet van jouw reis

Beoordeel onze chauffeur

Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt wordt je zo snel mogelijk doorverbonden met onze taxichauffeurs in Hem. Hierdoor hoef je zelf geen kostbare tijd te verspillen met het zoeken naar een taxibedrijf in Hem. Ook heb je zo geen last van lange wachttijden. Na afloop van de rit kun je Beleentaxi.nl laten weten hoe jij de reis hebt ervaren.

“Tussen het bellen naar Beleentaxi.nl en het voorrijden van de taxi zat letterlijk maar een paar minuten. Ik ben zeer tevreden over deze taxiservice!” – Karin uit Hem

De landelijk vastgestelde tarieven

In Nederland mogen taxibedrijven -en chauffeurs zelf hun tarieven vaststellen. Uiteraard moeten ze zich wel houden aan de tarieven die de overheid heeft vastgesteld. Hieronder vindt je een overzicht van de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Zorgeloos en voordelig naar uw bestemming

Omdat taxibedrijven zelf hun tarieven mogen bepalen kunnen de prijzen nogal uiteenlopen. Het kan daarom lastig zijn om in Hem een voordelige taxi te vinden. Daar komt nog eens bij dat sommige taxibedrijven niet erg duidelijk zijn over hun tarieven. Vaak staan ze in kleine lettertjes vermeld of hoor je pas bij het instappen hoeveel de rit gaat kosten. Bij Beleentaxi.nl hanteert men echter hele voordelige en transparante tarieven. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Een taxibusje Hem reserveren

Via een Beleentaxi.nl kun je ook een taxibusje reserveren. Ideaal voor jou en je vrienden na een avondje stappen. Niemand hoeft de B.O.B. te zijn en de taxichauffeur brengt iedereen snel en veilig weer thuis. Als je het nummer opslaat in je smartphone kun je Beleentaxi.nl altijd bereiken als het nodig is.

Met de taxi naar Schiphol

Eén van de meest populaire taxiritten is de rit van Hem naar Schiphol. En dat is helemaal niet zo vreemd. Als je bij via Beleentaxi.nl een taxi bestelt weet je namelijk zeker dat je snel op de luchthaven bent. Daarnaast is het ook nog eens een heel comfortabele manier van reizen. Je wordt thuis opgehaald en bij Schiphol afgezet. De chauffeur tilt de koffer zelfs nog even voor jou uit de kofferbak. Zo kun je zorgeloos en ontspannen aan je reis beginnen.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hem

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI