bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Heerlen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Heerlen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Heerlen

Nu een taxi of taxibus nodig in Heerlen?

Ga dan direct naar www.beleentaxi.nl, vul uw plaatsnaam in, bel het taxi nummer op uw scherm en de taxi of taxibus is onderweg! Een taxi in Heerlen is namelijk vanaf nu supersnel geregeld. En wilt u een taxi reserveren voor een later tijdstip, dan kan dat natuurlijk ook via onze website. Onze site werkt in alle stadsdelen van Heerlen: Heerlerbaan, Heerlerheide, Heerlen-stad en Hoensbroek. U hoeft dus nooit meer op zoek naar het telefoonnummer van de lokale taxicentrale. Alles wat u hoeft te onthouden is www.beleentaxi.nl!

Veel te zien in Heerlen

Brengt u een bezoek aan Heerlen, dan mag u zeker het Glaspaleis niet overslaan. Het is een voormalig warenhuis en een zeer bijzonder gebouw. Het staat sinds 1999 zelfs op de lijst van de International Union of Architects van duizend belangrijkste gebouwen van de 20ste eeuw.

In het mijnmuseum leert u alles over de Limburgse kolenmijnen. Verder mag u ook Kasteel Hoensbroek niet missen. Het is ook heerlijk toeven in een van de recreatiegebieden Brunssummerheide.

Heerlen-Snel een taxi nodig?

Een taxi roepen werkt eigenlijk alleen in New York. Maar vanaf nu is het in Nederland bijna net zo makkelijk om aan een taxi te komen. Alles wat u hoeft te doen is naar de website www.beleentaxi.nl gaan en het telefoonnummer bellen dat op uw scherm verschijnt. Een van onze chauffeurs brengt u maar wat graag waar u maar wilt. Of u nu een afspraak heeft in het Zuyderland Medisch Centrum, een avondje gaat stappen in het centrum of naar het vliegveld moet; een taxi of taxibus regelt u voortaan via www.beleentaxi.nl.

En onze site werkt dus overal! Niet alleen in Heerlen, maar ook in de aangrenzende gemeenten Schinnen, Brunssum, Landgraaf, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Kerkrade. 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Heerlen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI