bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Heeg

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Heeg

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Heeg

Taxi bestellen via beleentaxi.nl in Heeg

Heb je dringend vervoer nodig om je naar een belangrijke afspraak in Heeg te brengen? Dan wil liever niet afhankelijk zijn van de grillen van het openbaar vervoer. Gelukkig is dit ook niet nodig wanneer je via Beleentaxi.nl een taxi reserveert. Je wordt dan meteen doorverbonden naar een beschikbare taxichauffeur bij jou in de buurt. Je hoeft dus nooit lang op je taxi te wachten. De chauffeur haalt je vervolgens op en brengt je via de kortste route naar jouw afspraak. Naast de korte wachttijden profiteer je bij Beleentaxi.nl van nog veel meer voordelen:

  • Beleentaxi.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Beleentaxi.nl is 365 dagen per jaar en ook op feestdagen geopend.
  • Groepsvervoer door middel van taxibusjes behoort tot de mogelijkheden.
  • De aangesloten chauffeurs zijn goed opgeleid en 100% betrouwbaar.

 

“Ik ben zeer tevreden over Beleentaxi.nl. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ze de snelheid waar konden maken, maar er is geen woord van gelogen. Ze stonden echt heel snel voor de deur!” – Leon uit Heeg

Via Beleentaxi.nl een taxi bestellen in Heeg

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en bestel je taxi.
  • Wacht tot de chauffeur met de taxi bij jou voorrijdt.
  • Stap in de taxi en geniet van een ontspannen reis.

Beoordeel Beleentaxi.nl

Heb je een overnachting geboekt in Heeg? Dan heb je waarschijnlijk wat bagage bij je. Logisch dat je hier liever niet de hele stad mee door sleept. En dat is ook niet nodig als je via Beleentaxi.nl een rit besteld. De chauffeur zet jouw bagage in de kofferbak en brengt je snel en gemakkelijk naar je accommodatie. Na afloop kun je Beleentaxi.nl laten weten hoe je de rit ervaren hebt.

“Ik zou willen dat ik deze taxiservice eerder had ontdekt. Vaak genoeg heb ik een uur of langer op een taxi moeten wachten. Nooit meer, want nu bel ik direct Beleentaxi.nl!” – Steffi uit Heeg

De maximum tarieven voor taxivervoer

Elk taxibedrijf mag zelf bepalen welke tarieven zij in rekening brengt. Er zijn echter wel beperkingen opgelegd. Zo mag een chauffeur niet meer vragen dan de landelijk vastgestelde maximumtarieven. De sinds 1 januari 2017 geldende maximumtarieven vindt je in het volgende overzicht:

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een betaalbare taxirit

Omdat er alleen een maximumtarief geldt, kunnen de prijzen per taxibedrijf nogal verschillen. Met andere woorden: bij het ene bedrijf betaal je meer dan bij het andere. Maar als je een taxi bestelt wil je natuurlijk wel zo voordelig mogelijk uit zijn. Als klant heb je hier soms weinig controle over. Je wordt in de taxi gelokt en vaak hoor je dan pas welk bedrag je moet betalen. Zo kan het gebeuren dat je veel meer betaalt dan je eigenlijk van plan was. Gelukkig gaat dit heel anders wanneer je via Beleentaxi.nl een taxi besteld. Je betaalt dan gegarandeerd een laag tarief voor je reis.

Met vrienden een taxibusje reserveren

Ga je met je vriendengroep een avondje stappen in Heeg en ben je afhankelijk van het openbaar vervoer? Dan is de kans groot dat je ’s avonds laat niet meer thuis kunt komen. Reserveer dan eens een taxibusje via Beleentaxi.nl. Dit biedt vele voordelen en is ook nog eens veel goedkoper dan je denkt. Bovendien kunnen jij en je vrienden gezellig een drankje doen want er is geen B.O.B. nodig.

Uitgerust en zonder stress op reis vanaf Heeg

Ga je met het vliegtuig op vakantie en ben je bang dat je het vliegtuig niet haalt? Een logische gedachte. Je weet immers nooit of de treinen op tijd rijden. Heb je geen zin om hier over te stressen? Bel dan gerust naar Beleentaxi.nl. Er komt dan direct een beschikbare chauffeur naar jou toe. Al je bagage kan in de kofferbak en de chauffeur zorgt ervoor dat jij op tijd bent voor het vliegtuig.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Heeg

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI