bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Groningen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Groningen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Groningen

TAXISERVICE IN GRONINGEN

U bent opzoek naar een snelle taxiservice in Groningen? Stop met zoeken! Via beleentaxi.nl verbinden wij u makkelijk en snel door naar de aangesloten taxibedrijven. Geen gedoe met zoeken naar een taxibedrijf in Groningen want die heeft u al gevonden. Bij beleentaxi.nl kunt u terecht voor het boeken van een taxi of taxibusje. Hieronder ziet u de tarieven van een aantal populaire taxiritten in Groningen en omgeving.

TaxirittenTarieven*
Taxi Groningen centraal-stadsschouwburg Groningen€ 12,25
Taxi Groningen centrum-Noordlease stadion (Euroborg)€ 13,50
Taxi Rijksuniversiteit Groningen - Oranjewijk€ 19,50
Taxi Martinitoren -Binnenstad€ 9,25
Taxi Martiniziekenhuis - Noorddijk€ 33,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Groningen: 050 - 123 4567 Bel een taxi in Groningen: 050 - 123 4567

 

Taxi Groningen – gemakkelijk uw taxi reserveren:

Heeft u per direct een taxi in Groningen nodig? Dan zorgt Beleentaxi.nl ervoor dat de taxi op zeer korte termijn uw straat in komt rijden. Reserveer nu eenvoudig en snel:

 • 24/7 een taxi in Groningen bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste taxichauffeurs uit Groningen

 

“Ik kan Beleentaxi.nl aan iedereen aanbevelen! Ik stond al op het station na mijn treinreis toen ik erachter kwam dat ik de taxi naar huis vergeten was te reserveren. Met Beleentaxi.nl zat ik toch binnen een paar minuten al in de auto naar huis.” – Martijn uit Groningen.

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bel 050 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Groningen. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Groningen en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxibedrijven hebben de vrijheid om zelf hun tarieven vast te stellen, maar ze dienen ze wel te houden aan bepaalde tarieven die de overheid heeft vastgesteld. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

SNEL EEN TAXI OF TAXIBUS NODIG IN GRONINGEN?

Heeft u snel een taxi nodig in Groningen ? Bijvoorbeeld om vanuit de woonwijk Vinkhuizen-Noord, Oranjebuurt of vanaf Coendersborg naar Binnenstad-Noord te gaan. Bel dan met www.beleentaxi.nl. Via onze website kunt u waar u ook bent in Groningen een taxi of taxibus bestellen. U belt het regionale nummer en wordt vanzelf doorgeschakeld naar een menu waar u een taxi of taxibusje bij u in de buurt kunt bestellen. En dat werkt niet alleen in Groningen ; ook in de omliggende gemeenten Dorkwerd, Engelbert, Hoogkerk, Leegkerk, Middelbert, Noorddijk, Noorderhoogebrug en Ruischerbrug werkt het. Allemaal met hetzelfde nummer. Gemak dient de mens.

Beoordeel uw chauffeur na de rit

Gaat u regelmatig naar Groningen om te shoppen? Bestel dan eens een taxi via Beleentaxi.nl. Dan hoeft u niet zelf met uw auto door het drukke verkeer te navigeren. Bent u normaal gesproken afhankelijk van het openbaar vervoer? Ook dan is de taxi een welkome afwisseling. U bent niet afhankelijk van bepaalde vertrektijden en u kunt daarom gaan en staan waar u wilt. U hoeft maar te bellen en er komt een chauffeur naar u toe. Na een lange en intensieve dag winkelen is het fijn om lekker achterover te kunnen leunen en niet meer te hoeven lopen. Ook heel prettig is dat u niet zelf met uw aankopen van -en naar het treinstation of de bushalte hoeft te sjouwen. Alle tassen passen met gemak in de kofferbak en de chauffeur zet u af bij de voordeur.

“Ik ga wekelijks met de taxi naar mijn moeder. Laatst was ik vergeten de taxi te reserveren en was er een wachttijd van ruim een uur! Uiteindelijk kwam ik bij Beleentaxi.nl op de website terecht en ik zat binnen 5 minuutjes al in een mooie taxi.” – Jeanne uit Groningen.

Ontdek het mooie Groningen

Groningen heeft een rijk uitgaansleven. Er zijn vele café s te vinden rond de Grote Markt en de Vismarkt en in de Poelestraat, de Peperstraat en de Kromme Elleboog. Omdat Groningen ook een echte studentenstad is, is er een gevarieerd cultureel aanbod en een druk centrum. Daarnaast staat Groningen natuurlijk bekend om de Martinitoren en voetbalclub FC Groningen. Wilt een dagje naar Groningen maar kent u de weg niet? Ga dan met een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u overal waar u maar naar toe wilt. Hij kent de stad op zijn duimpje en weet precies wat de snelste routes naar uw bestemming zijn. Bovendien kan hij u altijd wel een paar handige tips geven. Bijvoorbeeld waar u de beste winkelstraten of bezienswaardigheden kunt vinden.

Bestel een taxi naar het vliegveld

Gaat u op reis met het vliegtuig. Dan zoekt u wellicht vervoer van -en naar de luchthaven. Een auto is dan niet altijd de beste optie. Niet iedereen vindt het fijn om de auto dagenlang en tegen hoge tarieven op de luchthaven te parkeren. Als u de trein pakt loopt u echter weer het risico op vertragingen. Neem liever het zekere voor het onzekere en bestel een taxi naar Groningen Airport (Eelde) of één van de andere vliegvelden in Nederland. De chauffeur haalt u thuis op en levert u ruim op tijd af op de luchthaven.

Taxi reserveren in de regio Groningen

U kunt in alle wijken van Groningen een taxi bestellen:

 • Hoendiep
 • Oranjediep
 • Kostverloren
 • De Hoogte
 • Korrewegbuurt
 • Bloemenbuurt
 • Rivierenbuurt
 • Stadspark

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Groningen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI