bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Groesbeek

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Groesbeek

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Groesbeek

Taxi bestellen via beleentaxi.nl in Groesbeek

Moet je regelmatig naar Groesbeek en lijkt het je prettig om hier met een taxi heen te reizen? Sla het nummer van Beleentaxi.nl dan op in je smartphone. Beleentaxi.nl is geen taxicentrale maar een service die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Als jij naar Beleentaxi.nl belt, wordt je meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeur bij jou in de buurt. Dat is heel handig, want hierdoor hoef je zelf niet meer naar taxistandplaats te zoeken. Beleentaxi.nl heeft overigens nog veel meer voordelen:

  • Je kunt Beleentaxi.nl dag en nacht bellen.
  • De wachttijden zijn kort, je hebt daarom snel een taxi.
  • Je kunt via Beleentaxi.nl ook taxibusjes reserveren.
  • Via Beleentaxi.nl krijg je altijd een goede chauffeur.

 

“Tussen het bellen naar Beleentaxi.nl en het voorrijden van de taxi zat letterlijk maar een paar minuten. Ik ben zeer tevreden over deze taxiservice!” – Karin uit Groesbeek

Bestel een taxi in Groesbeek

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en reserveer een taxi.
  • Wacht tot de bestelde taxi bij jou voor komt rijden.
  • Stap in de taxi en de chauffeur brengt je naar je bestemming.

Jouw mening is heel belangrijk

Wil je op je gemak Groesbeek verkennen maar heb je geen zin in kaartlezen? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur weet precies waar je de mooiste bezienswaardigheden kunt vinden. Als je dit wilt kun je zelfs voor de deur afgezet worden. Ook weet hij of zij waar je goed kunt shoppen en voordelig kunt eten. Zo wordt jouw uitje beslist een succes. Beleentaxi.nl hoort graag hoe jouw ervaring met de taxi in Groesbeek verlopen is.

“Ik moest onverwachts ergens naartoe en had snel een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl had ik direct een chauffeur aan de telefoon die binnen 5 minuten al in mijn straat kon zijn. Dit maakte hij waar. Ik ben erg te spreken over de service!” – Peter uit Groesbeek

De maximale tarieven voor taxiritten

Taxibedrijven mogen zelf hun tarieven vaststellen. Ze mogen echter niet meer vragen dan de landelijke maximumtarieven. Hieronder vindt je een overzicht van deze tarieven zoals vastgesteld op 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een goedkope taxirit

Als je een taxi bestelt wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn. Het kan echter best lastig zijn om een goedkope taxi te vinden. Zolang de taxibedrijven zich houden aan de maximumtarieven mogen zij immers zelf hun prijzen bepalen. Als gevolg hiervan kun je bij het ene bedrijf veel duurder uit zijn dan bij het andere. En helaas zijn ook niet alle taxibedrijven even concreet met hun tarieven. Vaak hoor je pas nadat je instapt hoeveel je daadwerkelijk moet betalen. Zo kun je alsnog in een dure taxi belanden. Als je via Beleentaxi.nl een taxi reserveert heb je altijd de garantie dat je een goedkope taxi krijgt.

Reserveren samen een taxibusje

Wil je samen met je vriendinnen een middagje shoppen in Groesbeek? Reserveer dan een taxibusje via Beleentaxi.nl. Jullie worden dan thuis opgehaald en midden in het centrum van Groesbeek afgezet. Als je naar huis wilt kun je via Beleentaxi.nl een rit naar huis reserveren. Heel handig, want nu hoef je zelf niet met al je tassen te zeulen. De chauffeur zet ze voor je in de kofferbak en brengt je veilig weer thuis.

Comfortabel met de taxi naar Schiphol vanaf Groesbeek

Zoek je vervoer van Groesbeek naar Schiphol? Regel dan via Beleentaxi.nl een taxi of taxibusje. Zo’n rit is niet alleen heel voordelig, en het is ook nog eens heel comfortabel. Je wordt thuis afgehaald en met koffers en al afgezet voor de deur van Schiphol. De chauffeur zal er voor zorgen dat jij op tijd bent en het vliegtuig niet mist.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Groesbeek

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI