bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Gouda

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Gouda

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Gouda

Taxi Gouda

Met de taxi van of naar Gouda? Dan schakelt u natuurlijk www.beleentaxi.nl in! Wij werken met diverse betrouwbare chauffeurs die beschikken over de juiste papieren en een goed onderhouden taxi. Niet alleen in Gouda zelf maar ook in Waddinxveen, Moordrecht, H aastrecht en Reeuwijk hebben wij diverse taxichauffeurs die bij ons zijn aangesloten. Zij brengen u graag naar bijvoorbeeld Station Gouda of Gouda Goverwelle.

Goudse kazen of kaarsen?

Of toch stroopwafels? Wat neemt u mee als souvenir na een dagje Gouda? In ee n van onze taxi ’ s is in ieder geval genoeg plek voor alledrie. En als u toch een dagje Gouda do et, brengt u natuurlijk ook een bezoekje aan het prachtige Groene Hart. Onze chauffeurs brengen u graag naar de leukst e en mooiste plekjes in Gouda.

Goudse taxi

Lekker wezen eten en drinken in Gouda en veilig weer naar huis? Dan belt u natu urlijk met www.beleentaxi.nl. Maar ook als u een afspraak heeft in het ziekenhuis of revalidatiecentrum, kunt u ons inschakelen. En bent u met een grotere groep? Dan regelen wij voor u een t axibusje. Een hele gezellige en voordelige manier om van A naar B te gaan.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Gouda

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI