bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Goes

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Goes

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Goes

Taxi & taxibus bestellen via beleentaxi.nl in Goes

Wil je een voordelig taxi in Goes? Verspil dan geen tijd met zoeken naar een taxibedrijf of taxistandplaats. Bel liever direct naar het nummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in Goes. Dit scheelt jou veel tijd waardoor je uiteindelijk sneller op je bestemming arriveert. En Beleentaxi.nl biedt nog veel meer voordelen:

  • Je kunt Beleentaxi.nl zowel overdag als ’s nachts bellen.
  • Er is altijd snel een taxi beschikbaar.
  • Via Beleentaxi.nl kun je ook je groepsvervoer regelen.
  • Je krijgt alleen de beste chauffeurs in Goes.

 

“Ik ben zeer tevreden over Beleentaxi.nl. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ze de snelheid waar konden maken, maar er is geen woord van gelogen. Ze stonden echt heel snel voor de deur!” – Leon uit Goes

Reserveer nu een taxi in Goes

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en reserveer je taxi.
  • Wacht tot de taxichauffeur bij je is.
  • Stap in de taxi en geniet van je voordelige taxirit.

Geef je mening over Beleentaxi.nl

Ben je even wat minder mobiel en heb je een afspraak bij de dokter of de tandarts in Goes? Dan zie je daar waarschijnlijk als een berg tegenop. Maar geen nood. Maak het je zelf gemakkelijk en bestel een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt je dan bij de voordeur op en brengt je snel naar je bestemming. Als je terug naar huis wilt kun je via Beleentaxi.nl een terugrit bestellen. Beleentaxi.nl hoort graag hoe jouw taxirit bevallen is.

“Ik zou willen dat ik deze taxiservice eerder had ontdekt. Vaak genoeg heb ik een uur of langer op een taxi moeten wachten. Nooit meer, want nu bel ik direct Beleentaxi.nl!” – Steffi uit Goes

De maximaal toegestane tarieven voor taxivervoer

Taxibedrijven bepalen zelf welke tarieven zij voor hun vervoer hanteren. Ze moeten zich echter wel houden aan de vastgestelde maximumtarieven. Deze tarieven zijn van overheidswege vastgesteld en gelden voor het hele land. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven die gelden sinds 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Voordelig geprijsd taxivervoer via Beleentaxi.nl

Taxibedrijven bepalen zelf hun tarieven. Hierdoor betaal je bij elk bedrijf weer een andere prijs. Beleentaxi.nl begrijpt dat je niet teveel geld kwijt wilt zijn aan je vervoer. Een dure taxi is gewoon geen optie. Daarom krijg je via Beleentaxi.nl standaard een taxi met een scherp tarief.

Een taxibus in Goes voor grotere gezelschappen

Wil je met een groter gezelschap naar Goes en wil niemand de B.O.B. zijn? Reserveer dan een voordelig taxibusje via Beleentaxi.nl. De chauffeur brengt het gezelschap snel naar de gewenste bestemming. Na afloop kun je via Beleentaxi.nl een busje naar huis reserveren.

Snel een Schipholtaxi bestellen via Beleentaxi.nl

Ga je met het vliegtuig op reis? Dan wil je natuurlijk wel op tijd op de luchthaven zijn. De trein is dan niet je eerste keus. Je loopt dan immers het risico dat er vertragingen zijn. Je kunt dan natuurlijk de auto pakken. Toch ziet niet iedereen het zitten om de auto voor veel geld dagenlang op Schiphol te parkeren. Als je via Beleentaxi.nl een taxi besteld omzeil je deze problemen. Je bent gegarandeerd op tijd voor het vliegtuig en je hebt geen torenhoge parkeerkosten.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Goes

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI