bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Emmen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Emmen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Emmen

Op zoek naar een taxibusje in Emmen?

Wilt u bijvoorbeeld met een grote groep een taxibusje regelen om eens lekker t e gaan stappen in de binnenstad? Dat kan bij www.beleentaxi.nl. Wij werken door heel Nederland met betrouwbare chauffeurs die over de juiste papieren beschikken. Waar u ook een taxi nodig heeft in Nederland, u hoeft alleen www.beleentaxi.nl te onthouden en het nummer te bellen dat bij de plaats van uw keuze staat. Gemak dient de mens. Het maakt dus niet uit of u een taxi nodig heeft in Erica, Klazienaveen of Barger-Compascuum, in Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, N ieuw-Weerdinge of Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer, Weiteveen of Veenoord of in Roswinkel, Schoonebeek of Emmer- Compascuum.

Hondsrug

De Hondsrug is een zeventig kilometer lange zandrug van 20 meter hoog. Dit mooie natuurgebied is een UNESCO-Geopark; het enige in Nederland. Maar naast natuur heeft Emmen ook ee n gezellige binnenstad. Het gebied rondom het marktplein is het historische deel maar er i s ook veel moderne architectuur te vinden in Emmen. Ook voor Hunebedden, mooie kerken en kunst zi t u in Emmen goed. Opvallend is De Stip, een beschilderde gasbol. En Emmen is natuurl ijk ook de thuisbasis van voetbalclub FC Emmen.

Heeft u een taxi nodig in Emmen?

Wilt u bijvoorbeeld met de taxi naar Station Emmen of Station Emmen Zu id? Of wilt u vanuit een van de nieuwere wijken Rietlanden of Delftlanden naar het centrum? Een taxi bestellen is makke lijker dan ooit via www.beleentaxi.nl. Ga naar de site, typ de plaats van uw keuze in en bel het nummer op het scherm. U wordt automatisch doorgeschakeld naar een chauffeur bij u in d e buurt en voor u het weet, bent u onderweg!
Vanzelfsprekend kunt u ook een taxi reserveren voor een later tijdstip.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Emmen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI