bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Eindhoven

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Eindhoven

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Eindhoven Airport taxi Geldrop taxi Nuenen taxi Veldhoven

Taxi
Eindhoven

TAXIBESTEMMINGEN IN Eindhoven

U zoekt een snelle taxiservice in Eindhoven? Via beleentaxi.nl verbinden wij u makkelijk en snel door naar de aangesloten taxibedrijven. Geen gedoe met zoeken naar een snelle taxi Eindhoven want die heeft u al gevonden. Bij Beleentaxi.nl kunt u terecht voor een taxi of taxibusje. In onderstaand overzicht vindt u de tarieven van populieren taxiritten in Eindhoven.

TaxirittenTarieven*
Taxi Eindhoven centraal - Strijp€ 22,50
Taxi Phillips stadion -Stratum€ 15,25
Taxi Catharina Ziekenhuis- Gestek€ 26,-
Taxi Eindhoven airport -Eindhoven centrum€ 25,50
Taxi Technische Universiteit-Tongelre€ 8,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Eindhoven: 040 - 123 4567 Bel een taxi in Eindhoven: 040 - 123 4567

 

Taxi Eindhoven – reserveer eenvoudig uw taxi:

Heeft u een taxi in Eindhoven nodig op de korte termijn? Dan staat Beleentaxi.nl voor u klaar met een snelle, betrouwbare en fijne service. Bestel uw taxi direct:

 • 24/7 een taxi in Eindhoven bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste taxichauffeurs uit Eindhoven

 

Een taxi in Eindhoven bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Bel 040 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Eindhoven. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Eindhoven en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxibedrijven hebben de vrijheid om zelf hun tarieven vast te stellen, maar ze dienen ze wel te houden aan bepaalde tarieven die de overheid heeft vastgesteld. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

TAXI Eindhoven

Wie denkt aan Brabant, denkt al snel aan Eindhoven. Het is de thuisbasis van één van de grootste voetbalclubs van Nederland, maar ook een van de belangrijke hotspots tijdens carnaval. In Eindhoven is het vrijwel altijd gezellig. Soms zó gezellig, dat het fijn is om niet met eigen vervoer de stad in te gaan, maar u te laten rijden.

“Ik ben heel tevreden over Beleentaxi.nl. Ik kreeg echt direct iemand aan de lijn die ervoor kon zorgen dat mijn taxi er binnen 10 minuten zou zijn. Super!” – Bas uit Eindhoven

Een taxi in Eindhoven regelt u dan gemakkelijk via Beleentaxi.nl. U voert op onze website uw locatie in en krijgt vervolgens te zien welk nummer u kunt bellen om een taxi te regelen. Wij nemen daarna al het regelwerk van u over en zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een taxi voor uw neus staat. Heel gemakkelijk!

TAXI NAAR EINDHOVEN AIRPORT

Natuurlijk hoeven stappen of een bezoekje aan de stad niet de enige redenen te zijn om Eindhoven te bezoeken. Ook Eindhoven Airport is enorm in opkomst; steeds meer vakantiegangers kiezen ervoor om vanaf Eindhoven Airport te vliegen. De vluchten vanaf deze locatie zijn vaak goedkoper.

Bovendien is Eindhoven Airport heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of natuurlijk de taxi. Die zet u gewoon af voor de vertrekhal, zodat u hier geen extra tijd aan hoeft te verspillen. Hierdoor vertrekt u extra comfortabel en bent u weer sneller op de plek van bestemming.

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Helmond

TAXI EINDHOVEN: TARIEVEN

Als het gaat om openbaar vervoer of een taxicbedrijf, is het fijn om de tarieven vooraf te weten. Omdat wij zelf geen taxi's hebben en alleen bemiddelen tussen u en het taxibedrijf, kunnen we geen tarieven geven. Wel kunnen we eventueel een indicatie van de tarieven doorgeven. De exacte tarieven kunt u later afstemmen met de chauffeur.

Wel kunt u erop rekenen dat wij vooral taxibedrijven contracteren die aantrekkelijke tarieven hebben, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Eventueel kunt u uw ervaring hiermee ook delen via de beoordeling. Hierom vragen wij u nadat de chauffeur u op de plek van bestemming in Eindhoven heeft afgezet.

BELEENTAXI.NL BRENGT U OVERAL NAAR TOE

Vooropgesteld: Beleentaxi.nl is geen taxibedrijf. Wij bezitten zelf geen taxi's. Wel brengen we vraag en aanbod op dit gebied samen. Op die manier kunnen wij u overal naar toe brengen. Dat is natuurlijk niet alleen naar de stad, maar bijvoorbeeld ook naar Geldrop, Nuenen of Veldhoven. Of andere locaties in de omgeving.

Beleentaxi.nl helpt u met het vinden van de juiste chauffeur, ook in de regio van Eindhoven. Wij werken samen met veel taxibedrijven in deze regio en kunnen daarom altijd een snelle en betrouwbare service bieden. Wij brengen u overal naar toe, op elk moment van de dag. Daarom zijn we ook dag en nacht bereikbaar. We zijn er precies op het moment dat u ons nodig hebt.

VIND UW TAXI IN EINDHOVEN VIA BELEENTAXI.NL

Bent u op zoek naar een betrouwbare en fijne taxirit? Neem dan vandaag nog contact op met Beleentaxi.nl. Wij regelen snel een taxi of bus en zijn elke dag van de week en elk uur van de dag voor u bereikbaar. Bovendien leveren wij ook diensten aan zakelijke klanten. U kunt bij ons een account aanmaken en direct profiteren van veel verschillende voordelen.

Hiermee kunt u automatisch punten sparen voor online waardebonnen die te besteden zijn in ruim 6000 winkels. U kunt via ons gemakkelijk taxi's bestellen voor uw klanten, om een voorbeeld te noemen. Des te meer taxi's u bestelt via Beleentaxi.nl, des te meer punten u spaart en des te meer voordeel u dus krijgt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Taxi reserveren in de regio Eindhoven

U kunt in alle wijken van Eindhoven een taxi bestellen:

 • Stadsdeel Centrum
 • Stadsdeel Stratum
 • Stadsdeel Tongelre
 • Stadsdeel Woensel-Zuid
 • Stadsdeel Woensel-Noord
 • Eindhoven Overvecht
 • Stadsdeel Strijp
 • Stadsdeel Gestel

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Eindhoven

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI