bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Eenum

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Eenum

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Eenum

Taxi Eenum taxi of taxibus nodig in Eenum

Vanaf nu kan je, waar je ook bent, een taxi bestellen. Je hoeft niet eerst een taxibedrijf of een taxistandplaats te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is het nummer van Beleentaxi.nl bellen. Beleentaxi.nl is geen taxibedrijf maar een service die vraag en aanbod op elkaar afstemt. Als je het nummer belt wordt je meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs bij jou in de buurt. Op die manier is het veel eenvoudiger om een taxi te bestellen. Een bijkomend voordeel is dat je minder lang op een taxi hoeft te wachten. Beleentaxi.nl werkt met verschillende aanbieders. Hierdoor zijn er altijd voldoende taxichauffeurs beschikbaar. De service van Beleentaxi.nl heeft echter nog een aantal belangrijke voordelen.

  • Je kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week een taxi bestellen.
  • Je hoeft nooit lang op je taxi te wachten.
  • Voor grotere gezelschappen kun je een taxibusje reserveren.
  • Je krijgt altijd een goedopgeleide en ervaren chauffeur.

 

“Ik ga wekelijks met de taxi naar mijn moeder. Laatst was ik vergeten de taxi te reserveren en was er een wachttijd van ruim een uur! Uiteindelijk kwam ik bij Beleentaxi.nl op de website terecht en ik zat binnen 5 minuutjes al in een mooie taxi.” – Jeanne uit Eenum

Hoe bestel ik een taxi in Eenum?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel je taxirit.
  • Wacht tot de chauffeur bij je is.
  • Stap in de taxi en geniet van je rit.

Laat Beleentaxi.nl weten hoe jij over de service denkt

Er zijn heel veel goede argumenten voor het bestellen van een taxi. Ga je bijvoorbeeld uit eten in Eenum en weet je de weg niet? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur kent de stad op zijn duimpje en brengt je in een mum van een tijd naar het restaurant van jouw keuze. Wil je ’s avonds een bezoekje brengen aan het theater en daarna nog een drankje doen? Geen probleem. Met de taxi kom je immers altijd weer veilig thuis. Ook voor de alledaagse activiteiten kan een taxi heel handig zijn. Als je minder mobiel bent kan zoiets simpels als een ziekenhuis bezoek een hele onderneming worden. Je bent dan al snel afhankelijk van anderen. Als je een taxi bestelt kun je zelfstandig van A naar B reizen. Met de service van Beleentaxi.nl is het regelen van een taxi bovendien heel eenvoudig. Wil je het eens uitproberen? Beleentaxi.nl hoort graag hoe de service bevallen is.

“Ik kan Beleentaxi.nl aan iedereen aanbevelen! Ik stond al op het station na mijn treinreis toen ik erachter kwam dat ik de taxi naar huis vergeten was te reserveren. Met Beleentaxi.nl zat ik toch binnen een paar minuten al in de auto naar huis.” – Martijn uit Eenum

Taxibedrijven moeten zich houden aan de maximumtarieven

In Nederland mag een taxibedrijf in principe zelf bepalen met welke ritprijzen ze werken. Ze moeten zich echter wel houden aan de maximumtarieven. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven zoals ingesteld op 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Beleentaxi.nl garandeert betaalbaar taxivervoer

Het ene taxibedrijf is nu eenmaal goedkoper dan het andere. Toch wil je de dure taxi’s liever vermijden. Gelukkig is dit heel makkelijk als je een beroep doet op de service van Beleentaxi.nl. Je krijgt dan standaard een taxi met een scherp tarief.

Via Beleentaxi.nl regel je ook groepsvervoer

Wil je samen met je vriendengroep een taxi reserveren? Overweeg dan eens een taxibusje. Zo’n busje is heel voordelig en er is genoeg ruimte voor iedereen. Je bestelt het taxibusje door te bellen naar Beleentaxi.nl

Een lift nodig naar Schiphol?

Heb je een lift nodig naar Schiphol maar heeft niemand tijd om je te brengen? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Dan hoef je niet zelf met je koffers te slepen en je bent gegarandeerd op tijd voor het vliegtuig.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Eenum

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI