bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Ede

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Ede

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Ede

Zoekt u een taxi in Ede?

Een taxi in Ede is zo besteld via www.beleentaxi.nl. Ga naar de site, bel het nummer op het scherm en u wordt doorgeschakeld naar een taxichauffeur bij u in de buurt. Bij onze si te zijn alleen taxichauffeurs aangesloten die beschikken over de vereiste papieren en een goed onderhouden t axi. En het mooie is, voor alle plaatsen in de buurt van Ede geldt hetz elfde telefoonnummer. Dus of u nu belt vanuit Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Lu nteren, Otterlo of Wekerom, wij regelen een taxi voor u.

Prachtig Ede

De natuur in Ede is prachtig en divers. U vindt er heidevelden, bossen en z andverstuivingen. Maar in Ede weten ze ook wat feestvieren is. De laatste week van augustus is het Heidewee k, een gezellige feestweek. Meer interesse in gebouwen? In Ede zijn vele mooie kerkgebouwen en molens te vinden.

Met de taxi

Een gezellig avondje stappen in het nabijgelegen Apeldoorn, Arnhem of Wagening en doet u natuurlijk met de taxi. Bent u met meer? Dan regelt u eenvoudig een taxib usje via www.beleentaxi.nl. Dan kunt u gezellig allemaal een drankje drinken en hoeft niemand de BOB t e zijn. En gaat u op vakantie? Dan laat u zich heerlijk relaxt vervoeren in een van onze taxi ’ s of taxibusjes. Geen zorgen over parkeren en direct voor de deur afgezet. Ideaal.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Ede

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI