bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Easterlittens

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Easterlittens

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Easterlittens

Met taxi Easterlittens naar uw bestemming

Heb je een taxi of taxibus nodig in Easterlittens? Maak dan gebruik van de unieke service van Beleentaxi.nl. Beleentaxi.nl is een dienst die ervoor zorgt dat vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten. Concreet betekent dit dat je het nummer van Beleentaxi.nl kunt bellen en meteen wordt doorgeschakeld naar een beschikbare taxichauffeur in Easterlittens. Op die manier hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een taxibedrijf -of standplaats bij jou in de buurt. Dit scheelt veel tijd maar biedt daarnaast ook nog vele andere voordelen:

  • Je kunt dag en nacht gebruik maken van Beleentaxi.nl.
  • Je hebt geen last van lange wachttijden.
  • Je kunt naast taxi’s ook taxibusjes reserveren.
  • Je krijgt alleen de beste en meest betrouwbare chauffeurs.

 

“Ik was helemaal vergeten een taxi te reserveren, dus ik moest een taxi op de korte termijn vinden. Via Beleentaxi.nl was dit zo geregeld. Ik kon binnen 10 minuutjes instappen!” – John uit Easterlittens

Direct een taxi bestellen in Easterlittens

  • Bel naar het nummer van Beleentaxi.nl en bestel een taxirit.
  • Wacht tot de chauffeur jou op de afgesproken plek ophaalt.
  • Stap in de taxi en geniet van een ontspannen reis naar je bestemming.

Deel jouw ervaring met Beleentaxi.nl

Als je normaal nooit een taxi neemt dagen we je uit om de service van Beleentaxi.nl eens te proberen. Je kunt dan zelf de voordelen van een taxirit ervaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitzoeken van de route of het vinden van een parkeerplaats. De auto is bovendien luxe en zeer comfortabel. Je hebt als het ware je eigen privéchauffeur. Probeer het eens uit en deel je ervaring met Beleentaxi.nl.

“Tussen het bellen naar Beleentaxi.nl en het voorrijden van de taxi zat letterlijk maar een paar minuten. Ik ben zeer tevreden over deze taxiservice!” – Karin uit Easterlittens

De landelijk vastgestelde maximale taxitarieven

In Nederland mogen taxibedrijven zelf hun tarieven bepalen. Ze mogen echter niet zoveel vragen als ze willen. Ze moeten zich namelijk houden aan de vastgestelde maximumtarieven. Deze tarieven zijn door de overheid ingesteld en gelden voor het hele land. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven die sinds 1 januari 2017 van kracht zijn.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een voordelige taxirit bestel je via Beleentaxi.nl

Omdat taxibedrijven zelf hun prijzen bepalen kan het voorkomen dat je voor dezelfde rit bij de ene chauffeur meer betaalt dan bij de andere. Als klant wil je natuurlijk liever niet teveel betalen. Een goedkope taxi vinden is echter niet zo gemakkelijk als klinkt. Veel bedrijven zijn opzettelijk vaag over hun prijzen. Hierdoor kun je uiteindelijk alsnog in een dure taxi belanden. Je kunt dit voorkomen door via Beleentaxi.nl een taxi bestellen. Beleentaxi.nl wil namelijk dat een taxi betaalbaar is voor iedereen. Je krijgt daarom standaard een goedkope taxi.

Gezellig met z’n allen in een taxibusje vanuit Easterlittens

Ook voor groepsvervoer kun je terecht bij Beleentaxi.nl. Zo kun je bijvoorbeeld een taxibusje reserveren. Zo’n taxibusje is ruim genoeg voor jouw hele gezelschap. Zo kun je samen genieten van een gezellige en voordelige rit naar jullie bestemming. En als het tijd is om naar huis te gaan bel je gewoon weer naar Beleentaxi.nl. Er komt dan snel een chauffeur naar je toe om jou en je gezelschap naar huis te brengen.

Comfortabel naar Schiphol reizen

Moet je met spoed naar Schiphol of één van de andere luchthavens in Nederland? Dan is het openbaar vervoer natuurlijk geen optie. Je wilt immers geen tijd verliezen door het slepen met koffers of hinderlijke vertragingen. Met een taxi wordt je in Easterlittens opgehaald en met koffers en al op de luchthaven afgezet.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Easterlittens

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI