bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Dordrecht

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Dordrecht

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Dordrecht

Taxi nodig in Dordrecht

Voor een taxi in Dordrecht hoeft u maar een ding te onthouden: www.beleentaxi.nl. En het mooie is, als u een keer niet in Dordrecht bent maar heel ergens anders in Nederland, dan kun t u ook naar www.beleentaxi.nl voor een betrouwbare chauffeur in de buurt. Onze site werkt namelijk landelijk samen met lokale chauffeurs die allen in het bezit zijn van de juiste papieren en een goed onderhouden taxi. Dus heeft u een afspraak in het Albert Schweizer Ziekenhuis? D an belt u simpelweg het nummer op onze site. En dit geldt dus ook voor de aangrenzende gemeenten Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Werkendam, Moerdijk, Drimmelen of Binnenmaas.

Natuur in Dordrecht

Bij Dordrecht denkt u misschien niet direct aan natuur, maar de Hollandse Biesbo sch grenst aan Dordt . Dit prachtige natuurgebied is een heerlijke plek om te vertoeven. Dordrech t is natuurlijk ook de stad van FC Dordrecht. De lokale voetbalclub. Maar ook van de Grote Kerk, de binnenhavens en de huizen met de Dordtse gevel. Kortom, Dordrecht heeft voor ieder wat wils.

Taxibusje nodig?

Ee n taxibusje is een handig en voordelig alternatief als u met een groep iets gaat doen. Gaat u een voetbalwedstrijd van FC Dordrecht bezoeken? Een avondje stappen in het centrum? Of bezoekt u een van de evenementen Dordt in Stoom, het Bachfestival of de Dancetour? Dan regelt u een taxibusje of taxi via www.beleentaxi.nl. Waar u ook bent in Dordrecht, in het centrum of een van de nieuwe wijken Buitenstad of Oudelandshoek, u kunt met hetzelfde nummer een taxi bestellen. Handig toch?

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Dordrecht

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI