bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Dinteloord

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Dinteloord

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Dinteloord

DinteloordTaxi & taxibus Dinteloord

Heb je regelmatig belangrijke afspraken in Dinteloord? Dan heb je vervoer nodig waar je op kunt rekenen. Het openbaar vervoer valt dan eigenlijk meteen af. Met een auto ben je minder afhankelijk, maar ook dat heeft nadelen. Niet iedereen vindt het prettig om met de auto door het drukke centrum van Dinteloord. Daarbij moet je de weg ook nog eens heel goed kennen. En als je eenmaal op je bestemming bent moet je eerst nog een parkeerplek zien te vinden. Bovendien weet je nooit zeker hoe lang dit allemaal gaat duren. En bij belangrijke afspraken wil je liever niets aan het toeval overlaten. Gelukkig is de taxi een uitstekend alternatief. De chauffeur weet altijd de snelste route naar je bestemming en zorgt ervoor dat je ruim op tijd bent voor je afspraken. Als je een taxi wilt bestellen hoef je alleen maar even te bellen naar het nummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorgeschakeld naar een beschikbare taxichauffeur. Een snellere manier om een taxi te bestellen is eigenlijk niet mogelijk. En dat is niet het enige wat Beleentaxi.nl zo uniek maakt.

  • Via Beleentaxi.nl kun je op elk moment van de dag én nacht een taxi bestellen.
  • Beleentaxi.nl werkt met meerdere aanbieders, hierdoor zijn de wachttijden kort.
  • Als je met een gezelschap reist kun je via Beleentaxi.nl een taxibusje reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt samen met de beste taxibedrijven en chauffeurs in Dinteloord.

 

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Dinteloord

Hoe werkt een taxi bestellen via Beleentaxi.nl?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel je rit.
  • Wacht tot de chauffeur bij je is.
  • Stap in en geniet van je reis.

Beoordeel jouw ervaring

Moet je binnenkort naar een lezing in een onbekende stad? Dan zie je hier wellicht als een berg tegenop. Gelukkig kun je jezelf veel stress besparen door een taxi te bestellen via Beleentaxi.nl. Je hoeft dan alleen het adres aan de chauffeur op te geven en hij brengt je razendsnel naar je bestemming. Ga je een weekendje weg met je partner? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een taxi. Vanaf het moment dat je instapt hoef je nergens meer aan te denken. De chauffeur zorgt er immers voor dat jij op het juiste adres wordt afgeleverd. Wil je ’s avonds nog even de stad in? Ook dan is de taxichauffeur je beste vriend. Je kunt het nummer van Beleentaxi.nl immers dag en nacht bereiken. Bovendien kun je gerust een paar glazen wijn drinken. Ben je nog niet bekend met de service van Beleentaxi.nl? Probeer het eens uit en beoordeel jouw ervaring.

“Ik ga wekelijks met de taxi naar mijn moeder. Laatst was ik vergeten de taxi te reserveren en was er een wachttijd van ruim een uur! Uiteindelijk kwam ik bij Beleentaxi.nl op de website terecht en ik zat binnen 5 minuutjes al in een mooie taxi.” – Jeanne uit Dinteloord

Taxibedrijven mogen niet meer vragen dan het maximumtarief

In Nederland mogen taxibedrijven hun eigen prijzen bepalen. Ze moeten zich echter wel houden aan de door de overheid opgelegde regels voor maximumtarieven. Deze tarieven gelden voor elk bedrijf in de taxibranche. Hieronder vindt je een overzicht van deze tarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Goedkoper uit dankzij Beleentaxi.nl

Elk taxibedrijf werkt met andere tarieven. Toch is het mogelijk om een betaalbare taxi te vinden. Bestel je taxi gewoon via Beleentaxi.nl. Je krijgt dan gegarandeerd een goede taxi en je betaalt een heel voordelig tarief.

Heb je wat te vieren? Bestel een taxibusje in Dinteloord

Ga je met vriendinnen een middagje stevig shoppen? Dan ben je naderhand vast helemaal uitgeput. Reserveer daarom een taxibusje om jullie weer naar huis te brengen. Alle tassen kunnen in de kofferbak en je wordt thuis voor de deur afgezet.

Met een taxi van -en naar Schiphol

Moet je op Schiphol zijn? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Je wordt dan thuis opgehaald en ruim op tijd op de luchthaven afgezet. Bovendien hoef je niet zelf met je koffers te sjouwen, die passen namelijk gewoon in de kofferbak.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Dinteloord

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI