bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Deventer

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Deventer

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Deventer

24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi & taxibus in Deventer

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd een taxi of taxibus kunt bestellen in Deventer als u er eentje nodig heeft? Onthoud dan www.beleentaxi.nl. Bij ons zijn diverse taxichauffeurs uit de regio Deventer aangesloten dus er is er altijd wel eentje beschikbaar om u naar uw bestemming te brengen. Op de site vult u uw woonplaats in en u belt met het nummer dat op het scherm verschijnt. Onze website werkt niet alleen in Deventer maar ook in de dorpen en buurtschappen die onderdeel uitmaken van de gemeente Deventer: Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Schalkhaar, Apenhuizen, De Bannink, Dortherhoek, Averlo en Frieswijk, Linde, Loo, Molenbelt, Oude Molen, Oxe, Pieriksmars, Rande, Snipperling, Tjoene en Zuidloo.

Oude stad

Deventer kreeg al in 1123 stadsrechten en is een van de vijf oudste steden van Nederland. Het spreekt voor zich dat een dergelijke oude stad flink wat historische gebouwen heeft. Zoals bijvoorbeeld De Waag, De Bergkerk, De Lebuïnuskerk en De Bolwerksmolen. De Brink is het lange marktplein in Deventer waar diverse terrassen en historische gebouwen te vinden zijn. In augustus wordt in Deventer de grootste boekenmarkt van Europa gehouden. Een ander bijzonder evenement is het Dickens Festijn. Tijdens dit festijn verandert de binnenstad van Deventer in echt 19de-eeuws dorp en loopt u personages uit de verhalen van Dickens tegen het lijf.

Taxi naar het ziekenhuis of andere zorginstelling

Afspraak in het Deventer Ziekenhuis? Of een van de andere instellingen in Deventer? Laat u dan lekker brengen en halen door een van de taxi’s van www.beleentaxi.nl. Heerlijk relaxt een geen zorgen over de terugreis na een eventuele vervelende behandeling. Maar natuurlijk vinden wij het ook leuk als u bij ons een taxi bestelt als u een avondje uit gaat of misschien wel van een welverdiende vakantie gaat genieten. Geen zorgen over uw bagage want bij www.beleentaxi.nl kunt u ook een taxibus bestellen.

En dat kan niet alleen vanuit Deventer, maar ook vanuit een van de omliggende gemeenten Voorst, Lochem, Rijssen-Holten, Raalte of Olst-Wijhe.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Deventer

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI