bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Den Haag

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Den Haag

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Leidschendam taxi Rijswijk taxi Scheveningen taxi Voorburg taxi Wassenaar taxi Wateringen

Taxi
Den Haag

Taxi tarieven populaire ritten in Den Haag

Bestel uw taxi in Den Haag eenvoudig en snel via Beleentaxi.nl. Doordat er meerdere taxibedrijven bij ons zijn aangesloten, hoeft u nooit lang te wachten op een taxi. Wij verbinden u meteen door met een taxibedrijf bij u in de buurt. Op die manier hoeft u niet zelf op zoek naar een taxibedrijf in Den Haag én wordt u snel geholpen. Hieronder ziet u de tarieven van een aantal populaire taxiritten in Den Haag en omgeving.

TaxirittenTarieven*
Taxi Den Haag Centraal - Scheveningen€ 14,-
Taxi Den Haag Holland Spoor - Kuikduin€ 32,50
Taxi Den Haag Laan Van NOI - Madurodam€ 18,50
Taxi Centrum Den Haag – ziekenhuis HMC Bronovo€ 13,50
Taxi Den Haag Zuid – ziekenhuis HMC Westeinde€ 21,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Den Haag: 070 - 204 2014 Bel een taxi in Den Haag: 070 - 204 2014

 

Hoe bestel ik een taxi via Beleentaxi.nl?

Bestel uw taxi via Beleentaxi.nl en profiteer van alle voordelen:

 • 24/7 een taxi in Den Haag bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Ook taxibusjes beschikbaar
 • De beste Haagse taxichauffeurs
Bestel direct een taxi Bestel direct een taxi: 070 – 204 2014

“Wat een geweldige service: ik belde met Beleentaxi.nl en vijf minuten later stond er al een taxi voor mijn deur!”  - Johan uit Den Haag

 

Een taxi in Den Haag bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Bel 070 204 2014 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Den Haag. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Den Haag en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxibedrijven en chauffeurs zijn vrij om zelf hun tarieven vast te stellen. Ze dienen zich wel te houden aan de vastgestelde tarieven van de overheid. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Goedkope taxi Den Haag

Een goedkope taxi vinden in een stad is niet altijd even makkelijk. De tarieven staan in kleine lettertjes vermeld en zijn vaak pas zichtbaar op het moment dat u de taxi ook daadwerkelijk hebt aangehouden. Er op dat moment nog voor kiezen om de taxichauffeur door te laten rijden en een nieuwe taxi vinden doet u dan ook liever niet meer. Via Beleentaxi.nl regelt u gemakkelijk een goedkope taxi die u naar Den Haag brengt, of juist de rit van Den Haag naar uw huis voor u maakt. Wilt u met een groep mensen naar de stad toe? Dan kunt u er ook voor kiezen om een taxibusje via ons te huren.

 

Taxi Den Haag – Schiphol

Een van de meest aangevraagde ritten via Beleentaxi.nl is de rit van Den Haag naar Schiphol. Hoewel ook andere luchthavens in opkomst zijn, blijft Schiphol voorlopig de allergrootste luchthaven van Nederland. Dat betekent dat ook veel reizigers graag naar Schiphol vervoerd willen worden. Wat is dan makkelijker dan een voordelige taxi inschakelen? Hierdoor hoeft u niemand te vragen om u weg te brengen, bent u niet gebonden aan treintijden en wordt u gewoon voor de deur afgezet. En natuurlijk helpt de taxichauffeur ook even met uw koffer uit de kofferbak halen. Dat is pas een ontspannen manier om op reis te gaan! Voor de terugweg kunt u uiteraard gewoon weer contact opnemen met Beleentaxi.nl.

 

Zakelijk vervoer in Den Haag

Ook wanneer u als zakelijke klant een taxi in Den Haag nodig heeft, kunt u contact opnemen met Beleentaxi.nl. We bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken. Via dit account spaart u gratis voor waardebonnen die u in meer dan 6000 winkels kunt gebruiken.

 

Voordelig met de taxi naar Scheveningen

Een voordelige taxirit is natuurlijk extra leuk als de bestemming ook leuk is. Als u een taxirit in Den Haag bestelt, dan bent u bijvoorbeeld binnen no time in Scheveningen. Daar kunt u vervolgens heerlijk genieten van het strand, de boulevard of de leuke winkeltjes die in Scheveningen te vinden zijn. Zonder dat u hoeft te zoeken naar een parkeerplek!

En na zo'n dagje strand is er natuurlijk niets heerlijker dan gewoon in Scheveningen in de taxi stappen en voor uw deur weer worden afgezet. Ook dat kan gewoon via Beleentaxi.nl. Wij regelen de taxichauffeur voor u, het enige dat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. En bent u tevreden met de service? Dan horen we dat graag van u.

 

Taxi bestellen in Den Haag en omgeving

U kunt bij ons een taxi bestellen vanuit heel Den Haag:

 • Den Haag Centrum
 • Schilderswijk
 • Loosduinen
 • Haagse Hout
 • Scheveningen
 • Segbroek
 • Laak
 • Escamp

 

Waarom Beleentaxi.nl?

Dankzij Beleentaxi.nl reist u zonder stress naar uw plek van bestemming. Wij verbinden u meteen door met het taxibedrijf dat als eerste opneemt, zodat u altijd binnen korte tijd een taxi voor de deur heeft staan. De taxichauffeurs die zijn aangesloten bij Beleentaxi.nl komen uit Den Haag en kennen de stad als geen ander. Zij weten dus precies hoe ze u zo snel mogelijk naar de plek van bestemming kunnen brengen. Beleentaxi.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt dus op elk moment van de dag een taxi bestellen.

We wilden met een aantal vrienden de stad in en hadden een taxibusje nodig. Via Beleentaxi hadden we supersnel een aardige taxichauffeur aan de lijn die binnen 10 minuten voor de deur stond!”- Dennis uit Scheveningen

 

Een goede taxi in Den Haag

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, en vragen u daarom altijd na afloop van de rit om de taxirit te beoordelen. Wij willen bijvoorbeeld weten of de chauffeur op tijd was, of de rit prettig verliep en of de chauffeur vriendelijk en behulpzaam was. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze service blijven garanderen.

 

Contact met Beleentaxi.nl

Wilt u meer weten over Beleentaxi.nl of heeft u een vraag over onze service? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook eerst de veelgestelde vragen bekijken. 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Den Haag

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI