bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Delfstrahuizen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Delfstrahuizen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Delfstrahuizen

24/7 Taxi bestellen via beleentaxi.nl in Delfstrahuizen

Heb je met een spoed vervoer nodig naar een belangrijke afspraak in Delfstrahuizen? Dan is een taxi wel zo handig. De chauffeur weet immers de weg en zorgt ervoor dat jij precies op tijd en op de juiste plek wordt afgezet. Omdat je nu eenmaal nooit weet wanneer je een taxi nodig hebt is het echt een aanrader om het nummer van Beleentaxi.nl in je smartphone te zetten. Als je dit nummer belt wordt je meteen doorgezet naar de beschikbare taxichauffeurs in Delfstrahuizen. Zo hoef je niet eerst zelf op zoek te gaan naar een taxistandplaats. Beleentaxi.nl heeft echter nog veel meer voordelen:

  • Je kunt het nummer van Beleentaxi.nl dag en nacht bereiken.
  • Via Beleentaxi.nl heb je nooit last van lange wachttijden.
  • Ook groepsvervoer kun je via Beleentaxi.nl regelen.
  • De taxichauffeurs zijn goed opgeleid en zeer ervaren.

 

“Ik ben heel tevreden over Beleentaxi.nl. Ik kreeg echt direct iemand aan de lijn die ervoor kon zorgen dat mijn taxi er binnen 10 minuten zou zijn. Super!” – Bas uit Delfstrahuizen

Snel een taxi bestellen in Delfstrahuizen

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een taxirit.
  • Wacht tot de taxi jou op komt halen.
  • Stap in en laat je snel naar je bestemming brengen.

Beoordeel jouw taxirit

Als je met de taxi reist mag je de beste service verwachten. Dat vindt Beleentaxi.nl ook. Daarom werkt Beleentaxi.nl alleen met de beste taxibedrijven en taxichauffeurs in Delfstrahuizen. Je kunt er dus van op aan dat je in goede handen bent en veilig op je bestemming arriveert. Laat Beleentaxi.nl gerust weten hoe jij jouw taxichauffeur beoordeelt. Op die manier kan Beleentaxi.nl deze geweldig service blijven garanderen.

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Delfstrahuizen

De maximale tarieven voor taxivervoer

Taxibedrijven mogen zelf hun prijzen bepalen, zolang zij zich maar houden aan de landelijk ingestelde maximumtarieven. Een overzicht van de maximumtarieven zoals ingesteld op 1 januari 2017 vindt je hieronder.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een goede taxi hoeft niet duur te zijn

Ondanks de geldende maximumtarieven heeft de taxi toch het imago duur te zijn. Dit komt omdat de prijzen per taxibedrijf nogal uiteenlopen en men niet altijd even duidelijk is over de tarieven. Vaak hoor je pas na het instappen hoe het werkelijk zit, waardoor je onbedoeld duurder uit bent. Dit soort ervaringen doen de taxibranche geen goed. Beleentaxi.nl laat zien dat het ook anders kan. Als je een taxi bestelt via Beleentaxi.nl heb je altijd de garantie dat je een goedkope taxi krijgt.

Samen een dagje uit met een taxibusje vanaf Delfstrahuizen

Wil je met je vrienden een avondje uit in Delfstrahuizen maar heb je geen zin om voor B.O.B. te spelen? Neem dan eens een taxibusje. Die kun je goedkoop en eenvoudig reserveren via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt jullie thuis op en brengt jullie snel naar jullie bestemming. Als je naar huis wilt kun je Beleentaxi.nl opnieuw bellen. De taxibus levert jullie vervolgens allemaal weer veilig thuis af.

Neem een taxi naar Schiphol

Ga je met het vliegtuig op reis maar wil je liever niet met de trein naar Schiphol reizen? Heel begrijpelijk. Je wilt immers niet door vertraging het vliegtuig missen. Ook kan het best vervelend zijn om met je koffers in de trein te sjouwen. Gelukkig is er een goed alternatief beschikbaar. Bestel via Beleentaxi.nl een rit van Delfstrahuizen naar Schiphol. Je wordt dan thuis opgehaald en voor de ingang van het vliegveld afgezet. De bagage kan gewoon in de kofferbak en de chauffeur zorgt ervoor dat je op tijd bent om je vlucht te halen.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Delfstrahuizen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI