bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

De Zilk

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN De Zilk

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
De Zilk

Taxi of taxibus nodig in De Zilk ?

Ga je shoppen in De Zilk en heb je een taxi nodig? Bel dan snel naar het nummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in De Zilk. Heel handig, want zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een taxibedrijf in de buurt. De taxichauffeur haalt je op en brengt je probleemloos naar het centrum van De Zilk. Als je hier niet zo bekend bent kan de chauffeur je wellicht nog een paar goede tips geven. Hij kent de stad op zijn duimpje en weet precies waar je goedkoop kunt eten of bepaalde winkels kunt vinden. Aan het einde van de dag bel je weer naar Beleentaxi.nl en de chauffeur brengt je veilig thuis. En dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk wanneer je veel inkopen hebt gedaan. Dit is overigens niet de enige reden waarom een taxi van Beleentaxi.nl aan te bevelen is. Hieronder vindt je maar liefst vier belangrijke voordelen:

  • Beleentaxi.nl is dag en nacht bereikbaar.
  • Er zijn nooit lange wachttijden.
  • Beleentaxi.nl werkt ook met taxibusjes.
  • De aangesloten chauffeurs zijn uiterst betrouwbaar.

 

“Meestal reserveer ik op tijd een taxi, maar nu had ik er onverwachts eentje nodig. Ik zocht naar een goed en snel taxibedrijf. Zo kwam ik bij Beleentaxi.nl terecht. Ik was al binnen een half uur op de plaats van bestemming, 20 minuten verderop!” – José uit De Zilk

Een taxi bestellen via Beleentaxi.nl:

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en bestel jouw taxirit.
  • Wacht tot de chauffeur de taxi bij jou voorrijdt.
  • Stap in en geniet van een zorgeloze rit naar jouw bestemming.

Beoordeel onze chauffeurs

Ben je even wat minder mobiel en moet je naar een afspraak in het ziekenhuis? Dan het ronduit gevaarlijk zijn om zelf de auto te pakken. En het openbaar vervoer is wellicht ook een te grote uitdaging. Niet iedereen heeft immers een bushalte of treinstation voor de deur. Als je naar De Zilk moet kun je gelukkig ook via Beleentaxi.nl een taxi reserveren. De taxi haalt jou dan bij de voordeur op en zet je voor de ingang van het ziekenhuis af. En als je dat wilt helpt de chauffeur je ook nog bij het in -en uitstappen. Bel dus snel naar Beleentaxi.nl en laat je op ontspannen wijze naar het ziekenhuis rijden. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag hoe jij de rit hebt ervaren.

“Ik kan Beleentaxi.nl echt iedereen van harte aanbevelen. Je belt nu en binnen 10 minuten staat de taxi al voor je klaar!” – Nico uit De Zilk

De vastgestelde tarieven voor taxivervoer

Taxibedrijven mogen zelf hun tarieven bepalen. Hierbij moeten zich wel houden aan het landelijk maximumtarief. Dit tarief is vastgesteld op 1 januari 2017. Hieronder vindt je een overzicht van de geldende maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Altijd een eerlijke prijs voor je taxirit in De Zilk

Zolang men zich aan het maximumtarief houdt mag elk taxibedrijf zelf het tarief bepalen. Als gevolg hiervan betaal je bij sommige taxibedrijven veel meer dan bij anderen. En ook al wil je als klant een voordelige rit, je hebt hier niet altijd controle over. Veel bedrijven zijn erg vaag over hun tarieven en vertellen je pas iets concreets wanneer je instapt. Zo kun je achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Als je via Beleentaxi.nl een rit bestelt zal dit nooit gebeuren. Je krijgt dan altijd een voordelige taxi.

Samen met een gezelschap reizen

Organiseer je een vrijgezellenfeest in De Zilk? Dan moet er natuurlijk flink gefeest worden. En daarbij hoort uiteraard een gezellig drankje. Gelukkig is dit geen enkel probleem als je via Beleentaxi.nl een taxibusje reserveert. Beleentaxi.nl is namelijk gespecialiseerd in groepsvervoer en kan jouw hele gezelschap rondrijden en na afloop veilig weer thuis brengen. Ideaal, want zo hoeft niemand de B.O.B. te zijn.

Ontspannen aan je reis beginnen

Ga je met het vliegtuig op vakantie en zoek je vervoer naar de luchthaven? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Die haalt jou thuis op en zet je netjes bij Schiphol af. De bagage kan in de kofferbak en de chauffeur zorgt ervoor dat jij je vlucht niet mist. Dat is nog eens een onbezorgd begin van je vakantie.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN De Zilk

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI