bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

De Hoeve

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN De Hoeve

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
De Hoeve

De Hoeve taxi & taxibus in de regio

Heb je onverwacht vervoer nodig in De Hoeve? Zorg er dan voor dat je het nummer van Beleentaxi.nl standaard in je telefoon hebt staan. Je kunt dan met één druk op de knop een taxi bestellen. Als je het nummer belt wordt je namelijk meteen doorverbonden met een beschikbare taxichauffeur. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een taxistandplaats. Dit bespaart je natuurlijk heel veel tijd. De service van Beleentax.nl biedt echter nog veel meer voordelen.

  • Je kunt dag en nacht een taxi bestellen via Beleentaxi.nl.
  • Via Beleentaxi.nl hoe je nooit lang op een taxi te wachten.
  • Voor gezelschappen kun je ook taxibusjes reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met de beste chauffeurs.

 

“Ik kan Beleentaxi.nl aan iedereen aanbevelen! Ik stond al op het station na mijn treinreis toen ik erachter kwam dat ik de taxi naar huis vergeten was te reserveren. Met Beleentaxi.nl zat ik toch binnen een paar minuten al in de auto naar huis.” – Martijn uit De Hoeve

Hoe werkt Beleentaxi.nl?

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en geef je locatie door.
  • Wacht tot de taxichauffeur bij je is om je op te halen.
  • Stap in de taxi en geniet van een comfortabele reis.

Beoordeel jouw taxi-ervaring

De taxi is een geweldig vervoersmiddel. Je profiteert van het gemak van de auto maar dan zonder de nadelen. Je hoeft dus niet zelf over de snelste routes na te denken of uit te puzzelen waar je het beste kunt parkeren. Je hoeft zelfs niet te rijden. Het enige wat jij hoeft te doen is instappen en de chauffeur doet de rest. Op die manier worden veel dagelijkse activiteiten een stuk minder stressvol. Dit geldt natuurlijk in het bijzonder wanneer je iets minder mobiel bent. Dan is de taxi namelijk ook een ideale manier om je zelfstandigheid te behouden. Heb je nog nooit een taxi besteld via Beleentaxi.nl? Probeer het dan een keer uit en beoordeel jouw taxi-ervaring.

“Ik heb letterlijk maar 8 minuten op de taxi hoeven wachten. Ideaal! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Beleentaxi.nl.” – Stephanie uit De Hoeve

Er gelden landelijke maximumtarieven

Elk taxibedrijf mag zelf bepalen hoeveel ze jou voor een rit laten betalen. Ze mogen echter niet meer vragen dan de maximumtarieven. Deze maximumtarieven zijn door de overheid in het leven geroepen om het taxivervoer in Nederland betaalbaar te houden. De onderstaande maximumtarieven zijn sinds 1 januari 2017 van kracht.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een taxi via Beleentaxi.nl is altijd voordelig

Elke taxibedrijf werkt met andere tarieven. Hierdoor kunnen de prijzen nogal uiteenlopen. Van heel goedkoop tot relatief duur. Als klant wil je natuurlijk het liefst een zo voordelige mogelijke taxi. Gelukkig is dit een vanzelfsprekendheid wanneer je een taxi bestelt via Beleentaxi.nl. Je krijgt dan namelijk standaard een goedkope taxi.

Zorgeloos op stap met een taxibusje

Ga je met je vriendinnenclubje een avondje uit in De Hoeve? Overweeg dan eens een taxibusje. Je kunt dan op elk gewenst moment weer naar huis en niemand hoeft de B.O.B. te zijn. Je kunt een taxibusje heel voordelig reserveren via Beleentaxi.nl.

Met een taxi opgehaald worden van Schiphol voor naar De Hoeve

Kom je na een lange reis aan op Schiphol? Dan moet je natuurlijk nog thuis zien te komen met al je bagage. Met een taxi is dit een fluitje van een cent. Je belt naar Beleentaxi.nl en er komt meteen taxi om je op halen en bij je voordeur weer af te zetten.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN De Hoeve

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI