bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

De Goorn

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN De Goorn

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
De Goorn

Taxi bestellen via Beleentaxi.nl in De Goorn

Zoek je een taxi in De Goorn die jou snel en voordelig naar de luchthaven, kantoor of jouw favoriete restaurant kan vervoeren? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Er komt dan snel een taxichauffeur naar je toe die jou snel naar jouw bestemming brengt. Als je je taxi via Beleentaxi.nl regelt profiteer je van nog meer voordelen:

  • De centrale is 24/7 bereikbaar.
  • Er zijn geen lange wachttijden.
  • Je kunt taxibusjes reserveren.
  • De taxichauffeurs zijn betrouwbaar.

 

“Ik kan Beleentaxi.nl aan iedereen aanbevelen! Ik stond al op het station na mijn treinreis toen ik erachter kwam dat ik de taxi naar huis vergeten was te reserveren. Met Beleentaxi.nl zat ik toch binnen een paar minuten al in de auto naar huis.” – Martijn uit De Goorn

Een taxi bestellen bij Beleentaxi.nl:

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een taxirit.
  • Wacht tot de taxi bij jou voorrijdt.
  • De chauffeur brengt je snel naar je bestemming.

Beleentaxi.nl vindt jouw mening heel belangrijk

Als je via Beleentaxi.nl bestelt heb je altijd snel een taxi in De Goorn. Dit komt omdat Beleentaxi.nl jou meteen doorverbindt met een taxichauffeur bij jou in de buurt. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een goed en betrouwbaar taxibedrijf. Ten tweede heb je geen last van lange wachttijden. Zo bespaar je veel tijd en ben je altijd snel op de gewenste bestemming. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag wat je van de rit vond.

“Ik heb letterlijk maar 8 minuten op de taxi hoeven wachten. Ideaal! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Beleentaxi.nl.” – Stephanie uit De Goorn

De vastgestelde landelijke tarieven voor taxi’s

Elk taxibedrijf mag zelf bepalen welke tarieven ze hanteren. Ze moeten zich echter wel houden aan de door de overheid vastgestelde maximumtarieven. Hieronder kun je zien welke maximumtarieven er gelden sinds 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Transparante tarieven

Ondanks de vastgestelde maximumtarieven kunnen de prijzen per taxibedrijf nog flink uiteenlopen. Bij de één ben je veel goedkoper uit dan bij de ander. En helaas zijn de prijzen niet bij elk bedrijf even inzichtelijk. Hierdoor betaal je snel teveel voor je rit. Beleentaxi.nl hanteert transparante tarieven. Bovendien betaal je altijd een eerlijke prijs voor je rit.

Samen een taxibusje De Goorn reserveren

Wil je samen met je collega’s een taxirit boeken? Reserveer dan een taxibusje via Beleentaxi.nl. Op die manier kunnen jullie samen reizen. Dat scheelt tijd en geld. Voor het gemak kun je het nummer van Beleentaxi.nl in je smartphone opslaan. Je kunt ons dan op elk gewenst moment bereiken.

Een goedkope taxi naar Schiphol

Ga je binnenkort met het vliegtuig op reis en wil je je auto liever niet dagenlang op Schiphol laten staan? Dan kun je natuurlijk met de trein naar de luchthaven reizen. Je moet er dan echter wel rekening mee houden dat de treinen vertraging kunnen hebben. Je moet er toch niet aan denken dat je hierdoor een vlucht mist. In zo’n geval is het veel sneller en gemakkelijker om via Beleentaxi.nl een taxi van De Goorn naar Schiphol te bestellen. De chauffeur haalt je dan thuis of op je werk op en brengt je zo snel mogelijk naar het vliegveld.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN De Goorn

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI