bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Castricum

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Castricum

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Castricum

Taxi of taxibus bestellen via Beleentaxi.nl in Castricum

Zoek je een goedkope taxi in Castricum? Zorg er dan voor dat je het nummer van Beleentaxi.nl altijd bij de hand hebt. Als je dit nummer belt wordt je namelijk meteen doorverbonden met een beschikbare taxichauffeur in Castricum. De chauffeur komt dan zo snel mogelijk naar je toe en brengt je naar de afgesproken bestemming. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je op een ontspannen manier van A naar B reizen. Beleentaxi.nl biedt dus in de eerste plaats veel gemak. Je hoeft immers niet zelf op zoek te gaan naar een taxibedrijf of taxistandplaats in de buurt. Er zijn echter nog veel meer redenen om voor Beleentaxi.nl te kiezen:

  • De service is zowel overdag als ’s nachts bereikbaar.
  • Dankzij de korte wachttijden heb je altijd snel een taxi.
  • Via Beleentaxi.nl kun je ook taxibusjes reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met de beste taxichauffeurs.

 

“Ik kan Beleentaxi.nl aan iedereen aanbevelen! Ik stond al op het station na mijn treinreis toen ik erachter kwam dat ik de taxi naar huis vergeten was te reserveren. Met Beleentaxi.nl zat ik toch binnen een paar minuten al in de auto naar huis.” – Martijn uit Castricum

Bestel direct een taxi in Castricum

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een taxirit naar jouw bestemming.
  • Wacht tot de chauffeur bij jou arriveert.
  • Stap in en geniet van een comfortabele reis.

Beoordeel jouw ervaring met Beleentaxi.nl

Heb je binnenkort een afspraak in het ziekenhuis en heb je betrouwbaar vervoer nodig? Ook dan kun je gerust een taxi bestellen via Beleentaxi.nl. Bij de chauffeur ben je namelijk altijd in goede handen. Hij of zij kan jou indien gewenst zelfs helpen bij het in -en uitstappen. Dit soort service is heel belangrijk. Om dit te kunnen blijven garanderen is het voor Beleentaxi.nl heel belangrijk om te weten hoe jij jouw taxi-ervaring beoordeelt.

“Ik heb letterlijk maar 8 minuten op de taxi hoeven wachten. Ideaal! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Beleentaxi.nl.” – Stephanie uit Castricum

De maximaal toegestane taxiprijzen

Taxibedrijven bepalen hun eigen tarieven. Ze mogen echter niet meer vragen dan de maximumtarieven. Deze tarieven zijn van overheidswege vastgesteld en gelden voor het hele land. Hieronder vindt je een overzicht van de tarieven die sinds 1 januari 2017 gelden.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Scherpe ritprijzen via Beleentaxi.nl

Omdat taxibedrijven zelf hun tarieven bepalen kunnen de prijzen per bedrijf nogal verschillen. Als klant wil je echter zo goedkoop mogelijk uit zijn. Een betaalbare taxi is echter niet altijd eenvoudig te vinden. Dit komt omdat veel bedrijven niet erg duidelijk zijn over tarieven. Hierdoor kun je achteraf alsnog voor vervelende verrassingen komen te staan. Gelukkig is dit niet aan de orde als je via Beleentaxi.nl een rit bestelt. Je krijgt dan gegarandeerd een goedkope taxi.

Met meer mensen een taxibus huren

Komen de kleinkinderen logeren maar ben je niet mobiel genoeg om ze thuis op te komen halen? Reserveer dan een taxibusje. De chauffeur haalt de kinderen dan thuis op en levert ze veilig en wel bij jou af. Zodra de kinderen weer naar huis moeten kun je weer een busje bestellen via Beleentaxi.nl.

Bestel een Schipholtaxi via Beleentaxi.nl

Heb je een vlucht geboekt en zoek je vervoer naar de luchthaven? Maak dan gebruik van een taxiservice. Je kunt dit regelen via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt je dan op in Castricum en brengt je zo snel mogelijk naar de luchthaven.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Castricum

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI