bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Castelre

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Castelre

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Castelre

Taxi of taxibus bestellen via Beleentaxi.nl in Castelre

Dankzij Beleentaxi.nl is het niet meer nodig om naar een taxistandplaats in Castelre te lopen. Als je het nummer belt wordt je meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in de buurt. Vervolgens geef je je locatie door en de chauffeur komt zo snel mogelijk naar jou toe. Dankzij deze werkwijze ben je geen tijd kwijt met het zoeken naar een taxi. Als je het nummer van Beleentaxi.nl in je smartphone opslaat, regel je met één druk op de knop je vervoer in Castelre. En er zijn nog veel meer belangrijke redenen om voor Beleentaxi.nl te kiezen:

  • De service is dag en nacht bereikbaar.
  • De wachttijden zijn kort.
  • Je kunt ook taxibusjes reserveren.
  • De chauffeurs zijn 100% betrouwbaar.

 

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Castelre

Nu een taxi bestellen in Castelre

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een taxirit naar jouw bestemming.
  • Wacht tot de taxichauffeur jou op komt halen.
  • Stap in de taxi en geniet van een zorgeloze rit.

Review jouw taxichauffeur

Wil je tijdens je bezoek aan Castelre een gezellig avondje uit? Dan wil je dat heerlijke glas wijn natuurlijk niet laten staan. En dat is ook niet nodig wanneer je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt. Dankzij de taxichauffeur kom je namelijk altijd weer veilig thuis. Ook kun je gerust wat langer doorfeesten. Je kunt Beleentaxi.nl immers dag en nacht bellen. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag hoe de service jou bevallen is.

“Ik ga wekelijks met de taxi naar mijn moeder. Laatst was ik vergeten de taxi te reserveren en was er een wachttijd van ruim een uur! Uiteindelijk kwam ik bij Beleentaxi.nl op de website terecht en ik zat binnen 5 minuutjes al in een mooie taxi.” – Jeanne uit Castelre

De maximaal toegestane tarieven voor taxi’s

Elke taxibedrijf bepaalt zelf welk tarief ze in rekening brengen. Ze moeten zich echter wel houden aan de maximumtarieven. Deze tarieven zijn door de overheid vastgesteld en gelden voor heel Nederland. Hieronder vindt je de maximumtarieven die sinds 1 januari 2017 van kracht zijn.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een goedkope taxi bestel je via Beleentaxi.nl

Omdat de taxibedrijven zelf hun tarieven bepalen kan het voorkomen dat je voor dezelfde rit hele verschillende prijzen betaalt. Uiteraard wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn. Daarom kun je je taxi het beste via Beleentaxi.nl bestellen. Je hebt dan de gegarandeerd een goede taxi die jou voor een betaalbare prijs naar je bestemming brengt.

Via Beleentaxi.nl groepsvervoer reserveren

Ook voor groepsvervoer kun je naar Beleentaxi.nl bellen. Je kunt dan een taxibusje reserveren. Zo’n busje is heel voordelig en biedt ruimte genoeg voor je hele gezelschap. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens heel gezellig om samen te kunnen reizen. Als je ’s avonds nog op stap wilt is zo’n taxibusje trouwens ook ideaal. Je hoeft immers geen B.O.B. te kiezen.

Regel je Schipholtaxi via Beleentaxi.nl

Ga je binnenkort met het vliegtuig op vakantie? Dan is het belangrijk om na te denken over je vervoer naar de luchthaven. De auto is in de meeste gevallen het eenvoudigste. Je hoeft niet met je bagage te slepen en je bent niet afhankelijk van vertrektijden in het openbaar vervoer. Het is echter niet goedkoop om je auto dagenlang op de luchthaven te parkeren. Bestel daarom liever een taxi via Beleentaxi.nl. Dan profiteer je van de voordelen van een auto maar je hoeft je niet druk te maken over het parkeren.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Castelre

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI