bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Capelle aan den IJssel

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Capelle aan den IJssel

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een taxi of taxibus in Capelle aan den IJssel

Taxi of taxibus nodig in Capelle? Deze regelt u simpelweg via www.beleentaxi.nl. U belt het telefoonnummer op de site en wordt vanzelf doorgeschakeld naar een van de taxichauffeurs die bij ons staan geregistreerd. En wat nou zo fijn is aan www.beleentaxi.nl ; het werkt in heel Nederland. U hoeft dus niet meer op zoek naar de dichtstbijzijnde taxicentrale als u in Capelle aan den IJssel bent of in een van de omliggende gemeenten Rotterdam, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. En het maakt niet uit of u vanuit het oude gedeelte van Capelle belt of vanuit nieuwbouwwijk ’s-Gravenland.

Gelegen aan de IJssel

Zoals de naam al verklapt, ligt Capelle aan den IJssel aan de rivier de IJssel.  De gemeente valt onder Stadsregio Rotterdam. Er zijn een aantal monumenten te vinden en diverse kerken. Leuk is dat het kleinste museum van Nederland in Capelle te vinden is: Het Dief- en Duifhuis. Dit was vroeger de gevangenis van Slot Capelle. In het Historisch Museum Capelle is een wisselende expositie te zien van vaak lokale kunstenaars.

Taxi bestellen in Capelle

Wilt u met de taxi naar een afspraak in het IJsselland Ziekenhuis? Reserveer dan een taxi via www.beleentaxi.nl. Het IJsselland Ziekenhuis is best groot omdat het ook delen van Rotterdam en andere omliggende dorpen bedient. Een taxichauffeur die u op de juiste plaats afzet is dan best handig. Uiteraard halen en brengen onze chauffeurs u ook met liefde van of naar het verzorgingstehuis, de tandarts of revalidatiearts.

Of misschien gaat u lekker op vakantie en vliegt u vanaf Schiphol? Ook dan is een taxi hartstikke handig. U wordt bij de juiste vertrekhal afgezet en hoeft alleen nog maar naar de incheckbalie te wandelen. Een relaxte start van een welverdiende vakantie. Veel bagage? U kunt bij ons ook terecht voor taxibusjes. 24 uuper dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxiservice

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Capelle aan den IJssel

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI