bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Burgwerd

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Burgwerd

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Burgwerd

Taxi & taxibus in Burgwerd

Als je snel van A naar B vervoerd wilt worden is het prettig om te weten dat je altijd snel over een taxi kunt beschikken in Burgwerd. Dankzij Beleentaxi.nl heb je die zekerheid. Als je een taxi nodig hebt hoef je alleen maar het nummer van Beleentaxi.nl te bellen en je wordt meteen doorgeschakeld naar een beschikbaar taxibedrijf. Beleentaxi.nl is dus zelf geen taxicentrale maar een service die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Voor jou als klant betekent dit dat je zelf geen taxibedrijf of taxistandplaats hoeft te zoeken. Daarnaast zijn er korte wachttijden. Beleentaxi.nl werkt namelijk samen met meerdere taxibedrijven. Hierdoor zijn er altijd voldoende chauffeurs beschikbaar en heb jij altijd snel de beschikking over een taxi. Als je voor Beleentaxi.nl kiest profiteer je van nog veel meer extra’s.

  • Via Beleentaxi.nl kun je dag en nacht een taxi bestellen.
  • Dankzij de korte wachttijden ben je sneller op je bestemming.
  • Voor grotere groepen kun je taxibusjes bestellen.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met de beste taxibedrijven in Burgwerd.

 

“Ik ben heel tevreden over Beleentaxi.nl. Ik kreeg echt direct iemand aan de lijn die ervoor kon zorgen dat mijn taxi er binnen 10 minuten zou zijn. Super!” – Bas uit Burgwerd

Hoe reserveer ik mijn taxi?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je locatie door aan het taxibedrijf.
  • Wacht tot de taxichauffeur je op de afgesproken plek komt halen.
  • Stap in en geniet van een aangename rit in een luxueuze taxi.

Hoe beoordeel jij de werkwijze van Beleentaxi.nl?

Er zijn talloze goede argumenten voor het gebruik van een taxi in Burgwerd. Het drukke verkeer bijvoorbeeld. Niet iedereen vindt het prettig om met de auto door het centrum te manoeuvreren. En dan is er nog de kwestie van het parkeren. In een stad als Burgwerd is het niet altijd eenvoudig om een parkeerplek te vinden. Bovendien zijn de parkeertarieven relatief hoog. Het is daarom veel gemakkelijker en vaak ook voordeliger om gebruik te maken van een taxi. Je bestelt er heel eenvoudig één via Beleentaxi.nl. Maak je voor het eerst gebruik van de service van Beleentaxi.nl? Dan hoort Beleentaxi.nl graag van jou hoe jij de service beoordeelt.

“De taxichauffeur die ik aan de lijn kreeg garandeerde mij dat hij binnen een paar minuten voor de deur zou staan. Ik geloofde er niks van, maar hij stond er echt na 7 minuten!” – Jolanda uit Burgwerd

Taxichauffeurs moeten zich houden aan het maximumtarief

In Nederland mogen taxibedrijven zelf hun tarieven bepalen mits zij zich houden aan de maximumtarieven. Deze maximumtarieven zijn door de overheid opgelegd om het taxivervoer betaalbaar te houden. Hieronder vindt je een overzicht van de op dit moment geldende maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een betaalbare taxi reserveer je via Beleentaxi.nl

Omdat taxibedrijven hun eigen prijzen mogen bepalen, betaal je niet overal hetzelfde. Als klant wil je uiteraard de meest betaalbare taxi vinden. Gelukkig is dit helemaal niet moeilijk. Via Beleentaxi.nl profiteer je namelijk altijd van een hele voordelige ritprijs.

Geen B.O.B. meer nodig dankzij een taxibusje

Heb je binnenkort een feestje in Burgwerd en gaat het laat worden? Reserveer dan samen met je vrienden een taxibusje. Via Beleentaxi.nl is dit veel voordeliger dan je denkt. De chauffeur haalt jullie op de afgesproken tijd op en zorgt ervoor dat iedereen weer veilig thuis komt. Een bijkomend voordeel van zo’n taxibusje is dat niemand de B.O.B. hoeft te zijn.

Goedkoop en comfortabel vervoer naar het vliegveld vanaf Burgwerd

Heb je last van vakantiestress? Dan wil je natuurlijk niets liever dan op een goedkope en tegelijkertijd comfortabele manier aan je vakantie beginnen. Neem dan een taxi naar het vliegveld. De chauffeur haalt je thuis op en zorgt ervoor dat je ruim van te voren op de luchthaven bent.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Burgwerd

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI